Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 23-2012

3-6

Voor mijn late dienst even naar Erik, Maud en Rosanna. Bij Rosanna is de "peuter" leeftijd aangebroken. Overal aan peuteren wat ze al rondkruipend op haar pad tegen komt: touwtjes, radioknoppen, speelgoed, schoenveters... En de boxbodem kan wel naar beneden, want voor je het weet gaat ze echt zelf staan en kiepert ze eroverheen.

Arm kind, zelfde kapsel als mama en oma op 1 jarige leeftijd... :-(

5-6

Op ziekenbezoek bij collega Robert. Nou ja ziek... ik was net op tijd. Morgen gaat hij weer werken.

Paula komt een beeldscherm ophalen en neemt haar nieuwe camera met groothoek-objectief mee. Wauw dan krijg je echt wel veel in beeld! Even zo'n 900 euro sparen en hoppĂ  ik kan er ook een kopen.

6-6

Achtertuin.

7-6

Maud had me op de kast! En goed ook... En ik doorzag het echt niet. Ik heb er een slapeloze nacht van gehad, een dag over gepiekerd en helemaal van de wap. (Maar ooit zal mijn wraak zoet zijn). Wat er was? Ze kondigde op facebook aan dat ze een tattoo ging zetten! Ik was in alle staten. Haar hele jeugd/pubertijd heb ik er mijn uiterste best voor gedaan haar van tattoos/piercings en weet ik veel wat allemaal toch weten te weerhouden. En ze was vaak ontzettend dwars hoor. En nu zou ze als keurig jong huismoedertje toch nog een tattoo gaan zetten!!! Volgende dag na mijn werk als een gek die pc aan en kijken of ze er al een foto had opgezet. Nou toen kreeg ik echt de schrik van mijn leven, ik kon wel janken, wat afgrijselijk!! Nou hier de bewuste foto. Het was een zgn photoshopgrapje. Langzaam aan kan ik er nu wel om lachen... Weer meer grijze haren erbij gekregen... En bedankt Maud! KRENG!!

Gelukkig is het uitstapje van de fotoclub naar Nijmegen wel ontspannend. We spreken af op het station. Helaas wel veel regen en dus weinig foto's.

Buienradar laat geen verbetering zien...

Nog ergens anders wat gedronken en rond 22.00 naar huis. Toen was er wel een prachtige lucht!

Wat zal ik lekker zacht slapen vannacht! Nieuwe kussens en zo'n softop matrasoplegger. Komt precies op tijd na die slapeloze nacht en al die vroege diensten. Ik heb hem al een paar nachten op proef gehad vorige week en dat ligt dus heerlijk!!

Alsof je op wolken ligt... En gelijk geen last meer van die spleet tussen de twee matrassen in.

9-6

Dubbelopname gemaakt (3 x in dezelfde opname).