Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 22-2012

27-5

Vandaag (1e pinksterdag) gaat de buurvrouw van Cees mee met de koets. Alle paarden mogen mee vandaag. 4 gaan er voor de koets en Diana rijdt Bente onder het zadel. Supermooi weer vandaag!

28-5

Opa Snor wordt vandaag 65 jaar en daarom heeft Rosanna zoveel plezier. Misschien proeft ze vandaag wel voor het eerst taart of een beetje slagroom!

30-5

M'n telefoon heeft de geest gegeven. Nou ja de accu is gelijk leeg nadat je hebt gebeld of ge-smst.

30-5

Rob en Joyce komen de foto's halen en bekijken wat fotoboeken. En brengen een zeer gulle bijdrage mee voor het Uganda project!! Dank jullie wel!

31-5

Vandaag weer een etappe van het Pieterpad gelopen. De rest van de foto's op: Ommen - Hellendoorn 21 km

2-6

Vandaag is er weer zeskamp voor de jongelui bij de plaatselijke voetbalvereniging. Ik heb er een uurtje rondgelopen. Toen ik weg ging kwam juist Marcel eraan. Dat is mooi, kan hij het afmaken. Hij kan zo wie zo betere sportfoto's maken: sportfoto's van Marcel

Anders doe je toch een soort van postbode elastiek in je haren...

Ik heb het goed bekeken: Ze trekken hun broek op, dan trekken ze hem weer naar beneden zodat het juiste merk ondergoed te zien is... (??) En dat zo'n beetje achter elkaar door, want ja het moet wel op een bepaald niveau blijven hangen natuurlijk :)

Denk nou niet dat het voor de lol is vandaag... Er worden overal standen bijgehouden!

Typisch gevalletje van "te laat"... ;-/ Bal weg!

Hij kan helemaal niet richten, kon nog net wegduiken anders was mijn lens aan gort geweest ! Goal was toch wel zo'n meter of 5 links van mij.