Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 20-2024

13-5

Vandaag mijn laatste vrije dag van een weekje vrij. Wat heb ik een heerlijke week gehad! Het was prachtig weer en ik heb iedere dag gefietst en getekend. Het voelde echt als vakantie! GENOTEN van alles wat ik heb gedaan. Heerlijk de rust en de tijd voor leuke dingen nu mijn huis klaar is. Ook vandaag weer zo'n 45/47 km gefietst met een route van de fietsersbond die begon in Elst.

Veel beter dan dit wordt het niet.... Fiets, zon, weinig wind, tekenonderwerp, picknicktafel en thee. Kerkje van Homoet.

Brandkraan huisje in Ressen. Mèt bankje.

16-5

Niet heel interessant maar meer voor mijn eigen geheugen... Nieuwe wasmachine moeten kopen. De andere begaf het na ruim 18 jaar trouwe dienst.

18-5

Zo'n beetje iedere dag wel in mijn grote schetsboek wat gemaakt. Het fijne van een schetsboek is dat het bij elkaar blijft, dat je hopelijk een keer de vorderingen gaat zien en dat je na hartelust kunt uitproberen. Is het niks dan verder op de volgende bladzijde.

Zie hier het overzicht.

Citroencake gebakken.

En ja !! Tromgeroffel.... EINDELIJK een mooie agenda gevonden die op zondag begint!!! Uh ja... nog van dit jaar. Dat was ook nog een dingetje want het is al eind mei natuurlijk dus was hij op de meeste plaatsen uitverkocht. Het is belangrijk voor mij dat hij op de zondag begint ivm het werkrooster. Dat begint namelijk ook op zondag. Maar ik ben eruit... Zoeken op christelijke agenda.