Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 20-2021

16-5

Lifebook 2021

Les: Honoring sisterhood van Daniëlle Mack.

Met aquarelverf en kleurpotlood. Ik geef er wel een beetje een eigen draai aan en kies voor vier dames met een hoofbedekking. Een Afrikaanse, een Westerse, een Indiaase en een Moslim dame. Ik maak ze samen op een vel A3 aquarelpapier van Saunders and Waterford hotpressed 300 grams. Geweldig papier!

Weer een genoeglijke ochtend en stukje middag gehad. Ik zie het even aan, misschien dat ik de ogen nog iets nadrukkelijker maak.

Urban sketch gemaakt van Tante Nolly. Tenslotte moet ik zo vaak als mogelijk oefenen. En ze laat alles gewillig toe. Ik vind hem nog wel lollig geworden.

17-5

Lifeboek 2021 les:

'Kindred Spirits' met Ida Anderson- Lang. Aquarel verf, kleurpotlood, pastel krijt, Posca pennen, Keltisch zeezout op Saunders and Waterford aquarel papier hot pressed 300 grams.

20-5

Lifebook 2021.

I am love. Iam compassion met Tiara Smith.

Voor de jurk heb ik theewikkels gebruikt die ik nog op zolder vond. Helaas zijn ze tegenwoordig niet meer zo mooi.

21-5

Nogmaals een poging met het kerkje van Ressen. Langzaam zie ik een klein beetje vordering in het perspectief. Ik heb ook een ander art journal nu waarop ik meer ruimte heb (20x20 cm). Op de kop getikt bij de Action voor € 1,99 dus daar kan ik maar raak in oefenen.

21-5

Van de Domestika de workshop: The art of sketching: Transform your doodles into art van Mattias Adolfsson.

Teken je pennen/potloden/stiften/penselen na. Nou daar heb ik al een hele verzameling van (die ik ook allemaal regelmatig ergens voor gebruik).

Ik ben er nog niet uit of ik het ga inkleuren.

22-5

Vervolg.

Maak vervolgens fantasie pennen/potloden.

En maak gezichten, karakters en emoties.

Wordt volgende week vervolgd. Morgen werken en eerste inenting halen.