Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 2-2020

5-1

Ik wil graag ietsje beter leren tekenen, want ik heb niveau kleuterschool nu. Om te beginnen volg in een kleine online workshop. De opdracht is: teken een open kronkel lijn, een dichte kronkel lijn, een cirkel, drie stippen, een zon en een maan, een oog en een hart.

(Mij niet uitlachen).

Wat leuk toch al die online cursussen/workshops die je tegenwoordig kunt doen. MIJN 2020 THEMA. Vooral als je dat niet via de reguliere weg kunt doen ivm onregelmatige werktijden. Vorig jaar mandala tekenen gevolgd bij de mandala academie https://www.mandala-academie.nl/ en nu een cursus bij de tekenwijzer https://tekenwijzer.nl/ Kan jij wel tekenen dan vroeg iemand me? Want na de kleuterschool amper nog getekend. Nou dat vind ik toevallig van ondegeschikt belang. Ik vind het leuk om lekker met verschillende kleurpotloden, stiftjes, krijtjes en dergelijke een vel papier vol te maken. En of het wel of niet wat voorstelt of inlijst waardig is... Onbelangrijk voor mij. Verder vorig jaar ook nog lid geworden van de Photofacts academie https://photofactsacademy.nl/ voor een jaar. Ook super informatief. En eigenlijk zoveel fijner dan wanneer je ergens een avondje heen gaat om wat creatiefs te doen want met een online cursus kun je zo vaak het filmpje stilzetten als je wilt of 25 keer bekijken... En last but not least, de laatste 8 overtollige kilo's vorig jaar afgevallen met een online leefstijl programma van de Energieke Vrouwenacademie https://energiekevrouwenacademie.nl/ en om van dat laatste nog ff de puntjes op de i te zetten nu een uitstapje naar https://oersterk.nu/ Ik verveel me niet hoor.

Ondertussen probeer ik ook nog een puzzle in elkaar te leggen maar dat vlot niet zo.

Een van de eerste dingen die hij aan beveelt is om 's morgens koud te douchen! Dat is echt een beproeving zeg, maar na drie dagen hou ik het al 45 seconden vol.

Ondertussen nog deze getekend via een workshopje.

8-1

Dan is er een webinar van de tekenopdracht en toevallig wordt mijn tekening besproken! Grappig!

Ik heb mezelf opgegeven voor de cursus 'Geen kunst aan'. Iedere maand komt er een nieuwe les en de eerste opdracht is 'vormtekenen'.

10-1

Vandaag ben ik eindelijk eens vrij op vrijdag en kan ik een keer gaan kijken bij de zwemles van Revi.

En een mandala getekend en gekleurd. Op internet een site gevonden waarmee je mooie kleuren bij elkaar kunt zoeken.