Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 2-2016

11-1

Op het werk gaan ze meer sporten en beweging stimuleren vanwege het feit dat we natuurlijk A) zittend werk hebben en B) langer moeten doorwerken. Iedereen krijgt de cursus leefstijl als onderdeel van code 95 en je kunt je opgeven voor 'het fitste bedrijf van Gelderland' en voor een hardloop groepje. Beiden heb ik me voor opgegeven. Morgen ga ik voor het eerst hardlopen. Nou was ik daar al twee keer eerder zelf aan begonnen maar dat ging niet goed met mijn knieën. Toen zei iedereen tegen mij dat ik eerst goede hardloopschoenen moest aanschaffen. Nou dat heb ik dus vanmiddag maar eens gedaan. Samen met een flitsend shirtje, hemdje en sokken. (Een broek had ik nog). De bedoeling is om op 13 maart a.s. 5 km hard te lopen op de St. Stevensloop.

Op de fotoclub heeft een medelid mijn eerste spiegelreflex helemaal uit elkaar gehaald... (Hij deed het niet meer hoor).

© Frans Deeders

© Frans Deeders

Yes ! Stap 1 geregeld: Verlof gekregen van 5 april tot en met 11 mei. Nu bedenken wat ik ga doen. Ik heb natuurlijk wel diverse ideeën maar wat het wordt dat weet ik nog niet.

12-1

Stap 2 geregeld: fiets gekocht!

En voordat iedereen denkt dat ik ineens hals over kop een fiets koop... Ik ben er al even mee bezig. Vorig jaar was ik al een middag bij de Santos fietsfabriek geweest, veel op internet gekeken en gelezen al een keer in Elst (U) bij een dealer geweest en vanmiddag naar de dealer in Beuningen. Dat is wat dichterbij. Ik was er al eens eerder geweest om te kijken met Agnes maar nu ging ik voor de koop er naar toe en heeft de verkoper mij ontzettend fijn geadviseerd en van alles uitgelegd. We zijn wel drie uur bezig geweest om de fiets samen te stellen. Hij wordt in de kleur 'night blue' met zilveren letters, zilverkleurige voor- en achternaaf, roestvrijstalen tassendragers en als extraatje wordt er 'roodbootje' opgezet. En natuurlijk met de Rohloffnaaf met riem en 14 versnellingen. Super!!

13-1

Paar uurtjes naar de snotneusjes. Revi kan lopen !

16-1

Rainy day.

Camera in een plastic zak en een glaasje voor de lens om hem te beschermen.

Dit wordt zo'n beetje mijn nieuwe fiets. De configuratie-app is helaas niet helemaal compleet. De kleur is donkerder blauw, spatborden voor en achter worden allebei lichtgrijs, beide naven ook en voor- en achter rekjes worden allebei rvs. En ipv van Travel Lite komt er roodbootje op te staan :)