Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 2-2013

10-1

Mathieu heeft hier een blender neer gezet. Ik dacht laat ik dat ding eens even uitproberen, hoe moeilijk kan dat zijn? Doe ik de stekker in het stopcontact met (gelukkig) nog niks erin, staat dat ding gelijk onder stroom en vliegt er iets rakelings langs me op! Schrik me dood. M'n schillenbakje door de hele keuken heen... Vliegt er dus een dop af in honderduizend stukjes... Maar goed ik verzin een andere afdekking voor die dop en maak een heerlijke shake van 2 sinaasappels, een kiwi en karnemelk. Mmm lekker hoor, dat ding mag blijven. Vanavond eens iets met yoghurt proberen.

10-1

Focel clubwedstrijd thema 'emotie'.

De puntenteller...

Maar voor de uitslag van de wedstrijd eerst de presentatie van Willy en Barbara. Zij zijn naar Spitsbergen geweest.

Ik moet de camera even afstaan aan een medelid want ik behoor tot de beste 10.

De beste 3.

En de winnaar is... Louis!

12-1

Inmiddels alweer bijna de eerste werkweek er op zitten. Ik had het gevoel aan een nieuwe baan te beginnen. Onderwijl ik in Uganda zat is er verhuisd naar een nieuwe garage, kwamen de nieuwe gasbussen, nieuwe roosters, nieuwe lijnen en werden bestaande lijnen anders genummerd en zijn er een flink aantal collega's bijgekomen. Het is nog niet allemaal klaar maar er wordt hard gewerkt. De nieuwe gasbussen rijden heerlijk, schakelen bijna onhoorbaar, maken minder herrie en hebben een luchtgeveerde stoel voorzien van verwarming èn koeling.

Hopelijk is wel snel de wasstraat klaar. Ze zien er nu behoorlijk vies uit aan de buitenkant. De spoorlijn die je ziet is de Betuwelijn.