Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 19-2024

7-5

Ik ben paar nachtjes logeren bij Ineke. We kletsen veel, maken een fietstocht in de omgeving van Doetinchem, ik help haar met het leren breien van de hiel en de spie bij de sok en op hemelvaartsdag fiets ik weer naar huis en fietst ze mee tot halverwege. Was heel gezellig en ik ben heerlijk verwend!

Tekeningetje gemaakt van het silouet van Kasteel Doornenburg.

 

En een tekening gemaakt terwijl ik op haar wacht in Beek. Blijkt zij dus aan de andere kant van de kerk te zitten wachten.

8-5

Een heel veld vol deze bloemen.

9-5

Vandaag terug naar huis via Elten en door Montferland. Ik heb amper foto's gemaakt maar wel een mooie rustige omgeving.

10-5

Mooie tekening van Lilly gekregen! Voor de duidelijkheid, ik ben oma Foto, Ineke is oma Fiets en Olga is Babuschka.

11-5

Ik heb een week vrij (vanaf afgelopen dinsdag) en het voelt echt als vakantie! Heel mooi weer! Vanochtend eerst weer een hardlooptraining gedaan met mijn Belgische app vriendin Evy en daarna ongeveer 65/70 km gefietst. Het was een fietsroute van de fietsersbond die in Nijmegen begon en ik moest dan natuurlijk nog op en neer naar Nijmegen. Daarna thuis gedoucht en nog een ommetje gelopen op en neer naar het dorp. Genoeg beweging gehad vandaag lijkt me. Slechts paar foto's gemaakt.

En dan dit: Midden in de nieuwbouwwijk van Lent deze sticker op de paal van een verkeerslicht. Vast iemand geweest die nog een oude sticker had want de Zuidooster bestaat al vele jaren niet meer. Of wellicht een oud verkeerslicht dat hier een tweede leven heeft gekregen.

De route van vandaag met hier en daar pittige klimmetjes en afdalingen.