Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 19-2013

5-5

6-5

Laat ik eens een milkshake maken. Handig ding die blender van Mathieu.

Maud en Flicka. Helaas Flicka is wat ongedurig (hengstig) vanavond. Kon er niet veel meer van maken. Sophie komt ook even kijken, zij staat tenminste wel stil :)

Blauwe uurtje bij Gendt. Viel ook een beetje tegen vandaag.

7-5

Met Anja naar Cameratools en op de terug weg even langs het urban hotel zodat ze haar nieuwe speeltje kan proberen.

De lente trekt zich niks aan van de zooi hier.

Cees moest vandaag op na-controle in het ziekenhuis. Het was een hele consternatie voor hij achterhaald had waar het mapje was met alle ziekenhuispapieren. Drie keer heeft hij heen en weer gereden gisteren hier naar toe. De eerste keer stond hij al om 4.15 te roepen onderaan de trap. Toen konden we niks vinden. Om 7.45 belt hij me weer uit bed, maar ik ben te laat om op te nemen, om 8.15 nog een keer. (GRR). Uiteindelijk vind ik ze toch en dus rond 12.30 is hij hier nog een keer geweest om ze op te halen en toen nog een keer na de controle want we hadden ook eindelijk tijd om naar Malden te gaan om wandelschoenen/broek en dergelijke te halen.

Als geintje hadden Anja en ik deze briefjes op tafel gelegd naast de papieren en hij heeft er dat boze gezichtje bij getekend.

8-5

Vanmiddag een paar uurtjes op Rosanna gepast. Als ik haar uit bed haal geloof ik mijn eigen ogen niet. Zien jullie wat ik zie? Laat ik nou niet te vroeg juichen, komt het van de slaap of is het echt?

Hier kun je het toch echt goed zien! Krullen!!! K-R-U-L-L-E-N !!!!!

Oma probeert een dubbelportretje te maken maar m'n arm is een beetje te kort met het pancakelensje er op. En ik word bovendien verblind door de krullen van Rosanna :)

Onder de blauwe plekken zit ze. Grote schaafwond op de knie èn rouwrandjes. Een kleine wildebras.

10-5

Nog een bewerkte foto van eergisteren. Hij was kwalitatief eigenlijk niet goed genoeg maar te leuk om er niks mee te doen.

11-5

Vandaag mijn laatste 'Uganda-shoot' gedaan. Van m'n collegaatje Margriet en haar familie. Dat valt nog niet mee om zo'n grote groep allemaal goed op de foto te krijgen.

Dit vind ik dan grappig... snottebel weghalen :)

Even een eigen experimentje... (door blaadjes heen om een soft effect te krijgen).