Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 19-2012

7-5

Een kijkje nemen bij Mathieu's nieuwe stekje. We maken samen de badkamer schoon. Een zeer dankbaar klusje mag ik wel zeggen. (Je ziet natuurlijk wel dat ik me behelp met het pop-up flitsertje van de camera).

Samen eten en dan fiets ik nogmaals een stuk met hem mee terug om een panoramafoto te maken van Nijmegen voor het maandthema van de fotoclub.

Panorama Nijmegen gemaakt van 11 staande foto's.

Panorama Bemmelse Waard gemaakt van 7 staande foto's.

10-5

Vanmiddag een paar uurtjes op Rosanna gepast. (Flitser uiteraard indirect en op -1.3 flitsbelichtingscompensatie).

Spelletje doen met Maud.

11-5

Met Paula naar Cameratools geweest en daarna rondgekeken bij de Veluwsche stoomtrein maatschappij.

Vanavond de 25 jarige bruiloft van Wim & Anneke. Wim is van jongs af aan al een maat van Cees. Ten behoeve van het Uganda doel maak ik vanavond de foto's. "Knip maar wat aan" zei Anneke van te voren tegen mij, het komt niet zo nauw en het is voor het goede doel... Maar ik leg de lat wel ietsje hoger natuurlijk. Ik wil de mooie warme sfeer van de zaal behouden, ik wil geen slagschaduwen en geen flitspitten in de ramen e.d. en ik wil geen uitgebeten flitshoofden met vampierogen waarachter het gelijk zwart is. Dus rechtstreeks flitsen moet ik ten alle tijden zien te vermijden. Nou is het middelste gedeelte van de zaal, waar zich ook de bar bevind, heel erg donker met donkere muren en een donkerbruin houten plafond en idem dito bar. Mooie sfeer maar voor mij dramatisch omdat juist daar heel erg weinig lamplicht is. Daar is de kleine flitspet mijn redding. De andere gedeelten van de zaal hebben wel een enigzins lichter plafond maar erg hoog. Daar red ik mij met het stuk zwart foam op de flitser. Verder zet ik mijn witbalans op 4600 Kelvin en doe ik 1/4 CTS gel op de flitser.

Ik heb met verwondering zitten kijken hoe mooi de moeder van Wim haar haren heeft zitten ! Ik probeer ook mijn haren langer te krijgen, als ik weer eens in een "doorgroei-dip" zit (en dat is dagelijks) zal ik deze foto bekijken om het toch proberen door te zetten.

Heerlijke aparte hapjes...

Zere voeten....

Een "gast"-zanger.

Liefde is: "Hem een vuurtje geven".

Steeds meer zere voeten....

Wim en Anneke, jullie kunnen terug kijken op een super feest! De rest van de foto's komen op de dvd.