Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 18-2020

28-4

Mezelf te buiten gegaan aan een boerenfrites en een kroket.

En de tekening van vandaag.

2-5

Ik ga een paar dagen bij Anja logeren. Zij heeft nogal wat teken- en schilderspullen en we gaan daarmee een beetje onze zinnen verzetten. We zitten er allebei een beetje doorheen. Door o.a. het Corona virus en bijbehorende beperkingen, het werk wat ik nu niet zo leuk vind omdat er amper reizigers zijn en die moeten dan ook nog achter instappen, de relatie met Paul die voorbij is waar ik verdrietig over ben. (Kan het nou nooit eens normaal gaan met een man?) Het feit dat Anja niet naar haar dochter en gezin kan in Denemarken etc. Elkaar maar een beetje oppeppen en samen uithuilen.

Ik breng met een doekje oranje/rode en gele verf aan op een gebruikt canvas doek. Anja had hem al voorbewerkt voor me met gesso.

Uit een tijdschrift knip/scheur ik plaatjes en die plak ik er op.

Met een sjabloon een beetje erover heen stempelen.

Tja, ik vond de tekst wel mooi zoals ik er nu voor sta. Want er is niet veel te doen (behalve dan rondjes rijden met een vrijwel lege bus en een beetje fröbelen en tekenen), er is niemand om van te houden of op te verre afstand (ik heb vreselijke huidhonger...) en er is vooralsnog ook niets om naar uit te kijken....