Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 17-2024

21-4

De handige man van mijn kapster komt het privacy folie op de voordeur plakken. Zo zetten we langzaam aan de puntjes op de i met het huisrenovatie project.

Voor nood en tegen de inkijk had ik er zolang zelf wat tegenaan geplakt. Ik ging natuurlijk de mist in met het knippen van de rol die ik had gekocht bij de Praxis. Dus nu heb ik iets besteld wat al op maat is gesneden.

Oude eraf gehaald en het raam goed schoongemaakt.

De vogeltjes sluiten goed aan bij mijn gevoel nu alles op zijn plaats begint te komen na alle werkzaamheden. Van de week nog een verduisteringsgordijn ervoor en dan is het allemaal klaar en voel ik me weer zo vrij als een vogeltje!! Ik vind het zo leuk dat ik het voor de achterdeur ook heb besteld. Dat wordt dan in mei opgeplakt als ze komen eten bij me. En er komt nog een quote op. Vraag ik ook zijn hulp even bij met het opplakken. De letters daarvoor zijn onderweg.

24-4

Ondertussen zijn ook alle sokken klaar voor anderen. Deze zijn voor Daan, die met mij naar het stort is gereden en voor mijn Engelse vriendin. Die doe ik op de post als ik over een aantal weken naar Engeland ga want dat is tegenwoordig sinds de Brexit zo'n gedoe.

24-4

Vandaag komt Bram van Decokay Bakker Haalderen de laatste puntjes op de i zetten. Hij plaatst het verduisteringsgordijn bij de voordeur, zet een stripje bovenaan de trap en legt de mat bij de achterdeur. Ze hadden natuurlijk ook al overal de vloer gelegd. Ik beveel deze winkel van harte aan. Ze hebben echt vakwerk geleverd.

Strak hè? En niet meer wakker worden van het licht 's ochtends.

De nieuwe mat.

En het stripje. Het zijn de kleine dingen die het geheel afmaken.

Bedankt Bram voor al het werk dat je hier hebt gedaan !

25-4

Eigenlijk vond ik dat ik die quote er zelf op moest plakken en dat is gelukt! Weer iets klaar.

Eerst een horizontale lijn maken en uitvogelen waar het ongeveer geplakt moet worden zodat het niet voor de vogeltjes komt.

Paarse tape weghalen en de tweede kant van de plakfolie eraf halen. Ging best gemakkelijk!

En als het gordijn omlaag is nog beter te lezen. Goed gelukt al zeg ik het zelf.

26-4

Vandaag begin ik aan mijn eerste meerdaagse fietstochtje van dit jaar. Samen met Ineke, de moeder van mijn schoondochter. We hebben twee overnachtingen geboekt bij het ABK natuurvriendenhuis in Eerbeek. In Dieren treffen we elkaar.

27-4

Vandaag een route over de Veluwe gefietst zo'n 62 km.

Na afloop een lekker ijsje in Eerbeek.