Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 16-2014

13-4

Cees een beetje verwennen met een lekker ontbijtje... dat krijgt ie niet op het revalidatiecentrum.

Aimée rijdt vandaag een wedstrijd op Bente. Ze zijn derde geworden.

Wat zien ze er mooi uit!

14-4

Ik was al een tijdje op zoek naar wat nieuw servies of in ieder geval een aantal dezelfde borden maar wilde er ook niet al te veel aan uit geven. Vandaag zomaar geslaagd naar aanleiding van een mailtje van de airmiles. Servies van Jamie Oliver te koop bij Albert Heijn (waar ik dus praktisch nooit kom). Het was nu voor de helft van de prijs en bij inwisselen van airmiles nog eens een stuk goedkoper. Nou spaart mijn moeder op mijn naam die airmiles en in al die jaren had ik er nog nooit wat mee gedaan tot vandaag dus. Morgen nog twee grote schalen ophalen en dan vind ik het weer goed. Als we nu met meer dan vier mensen eten dan heb ik tenminste dezelfde borden voor allemaal.
Dank je ma voor het sparen van de airmiles!

15-4

Speltroggebrood (met abrikozen, pruimen en hazelnoten, verkrijgbaar bij de Jumbo) belegd met geitenkaas, blauwe bessen en walnoten.

(Lactose vrije) yoghurt met diepvries zomer fruit (AH) samen in de blender gedaan. Een heerlijke frisse (maar geen zoete) shake.

Vanavond komt er iemand eten (de moeder van Viviana, een ex vriendinnetje van Mathieu) die ik ooit pas één keer eerder heb ontmoet dus ik maak ff een voorproef gerechtje en eet dat als lunch op. Het is een curry boemboe met diverse groenten en tofu. Smaakt lekker vind ik. Dat vond zij overigens ook gelukkig...

16-4

Mathieu komt eten, maar wil niet op de foto... (heeft zich niet geschoren, hahaha). Ik maak ook voor hem zo'n lekkere roerbak en ik maak een soort van tiramisu achtig toetje maar deze is met een sinaasappel en een citroen er in verwerkt en uiteraard zonder suiker.