Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 15-2022

Van 12 tot en met 15 april heb ik een klein rondje door Brabant gefietst. Heerlijk weer, slechts een kein buitje regen gehad op het eind van de tweede dag. Maar dat deert me niet, ik heb goede regenkleding. Ik neem slecht twee tassen mee en heb 'vrienden op de fiets' adressen om te slapen omdat de nachten nog koud zijn. Eerste nacht in Vught, tweede in Rijen en de derde nacht in Heesch. Allemaal weer prima gastvrije adressen. In Rijen staan Berry en Henriƫtte op de camping, daar verwennen wij ons met pizza en ijs. De laatste dag fiets ik langs Agnes en en word ik verwend met asperges.

In Vught bezocht ik Kaja tekenwinkel en ik koop er zgn cappuccino kleurig tekenpapier in A5 formaat. Vooral leuk met witte gelly roll accenten. Ik maak een tekening voor mijn gastfamilie. Met name het achterwiel is behoorlijk bobbelig maar ik moest op schoot tekenen en had ook niet heel veel licht op mijn werk. Het mag de pret niet drukken.

Bij een boerderij winkel koop ik mijn overheerlijke verse lunch. Daar kan geen restaurant tegenop. Verser dan vers. De gemengde sla was verrukkelijk. Gelukkig had ik wel bestek mee genomen.

Dit is de route die ik heb gefietst. Gemaakt mbv de routeplanner van de fietsersbond en in Pocket earth gezet. Werkt echt perfect.

16-4

Eindelijk weer eens een feestje op het werk. Paasbingo.