Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 14-2018

1-4

Vanmorgen bij het uitzetten van de telefoonwekker met de slaap nog dik in de ogen dit bericht van Mathieu op mijn telefoon. Ik helemaal euforisch natuurlijk en ik trapte er met twee voeten vol in. Op mijn berichtje terug naar hem kreeg ik gelijk antwoord, dus ik denk ik bel gelijk even want kennelijk is hij nog wakker (het is daar op St. Eustatius 6 uur vroeger dus 2.00 uur in de nacht). Krijg ik een dubbel van het lachen liggende Mathieu in beeld... Hahahaa mam kun je er om lachen? Weet je wat voor een dag het is?? Lang geleden dat iemand me zo te grazen had op 1 april.

Ik ben het hele weekend werken maar Paul is bij me en zorgt voor de boodschappen en het eten. Fijn zo'n man die koken en boodschappen doen als hobby heeft. Dan kan ik zo aanschuiven als ik thuis kom. Vandaag gaan we racletten. Dat had ik nog niet eerder gedaan. Beetje vergelijkbaar met kaasfondu. Verschillende soorten kaas smelten en met stokbrood er in dopen. Heerlijk! Wijntje erbij...

3-4

Vorige week op de fotoclub kwam Johan Huizing (op mijn aanraden) vertellen over handmatig flitsen. Ik was al eens op workshop geweest bij hem. Vandaag even wat testjes gedaan. Toch wel fijn dat één en ander weer even opgefrist is. De opzet was om voor- en achtergrond beiden juist te belichten. Daarin ben ik wel geslaagd.

Ga voor een workshop naar: Het flitshuis

Gezond middag hapje... er moeten nog een 5 tal kilo's af. Voorjaarsproject 2018.

Tip van een fotoclub maatje, op Netflix de serie/documentaire Tales By Light. Over de fotograaf, de foto en hoe ze tot stand zijn gekomen. Een aanrader. Weinig dingen op tv die me niet in slaap brengen, dit is er eentje van.