Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 14-2012

1-4

Vanmiddag foto's maken tbv ons goede (Uganda) doel. De moeder van de bruidegom is een kennis van Agnes. Het is een soort van klein bruiloftsfeestje. De trouwerij is al eerder geweest en nu hebben ze een brunch en een salsa workshop. De bruid is 7 maanden zwanger. Het zaaltje heeft gelukkig wel wat ramen maar verder is er weinig tot geen verlichting en er is een donker houten schroten-plafond en stenen muren. Geen goede bounchemogelijkheden dus. De flitspet biedt enige redding.

De bruidegom is de stropdas beu...

De hoek bij de bar is helemaal zwart en of het nog niet lastig genoeg is hangen er ook nog spiegels. Allemaal dingen waarmee je rekening moet houden met de flitser. (En ik vind de bokeh van die telelens zo mooi...)

En dan begint het moeilijkste: Een donkere man gaat de salsa workshop doen. Dan moet ik er natuurlijk wel voor zorgen dat ik hem niet overbelicht en dat hij dus niet half blank wordt... en salsa dansen, nou dat gaat heel snel hoor ;-/

Hier wordt hij al een beetje te bleekjes... ;-(

Maar ik leer het wel... kan straks in Afrika volop oefenen, hahaha!!

Zijn huidskleur wordt steeds natuur getrouwer ;-)

Na de workshop geven ze nog een kleine show weg.

3-4

Gegeten bij Agnes en even langs de Waal gelopen in Beuningen.

6-4

Vandaag Pieterpad de route: Sleen - Coevorden

O ja, gisteren nog garen gekocht voor mijn creatieve uitspatting voor Rosanna. Voor als ze mee kan op de fiets of zo. Misschien gaat Maud er wel van gruwelen. Ik heb vroeger ook wel eens gegruweld van een geel gebreid jurkje wat ik uit Polen voor haar kreeg en zelf heb ik als 4 jarig kind gegruweld van een wollen gebreid jurkje, wat een prikding was dat!!) En wat doe ik nou? Precies hetzelfde... ;-) Die wanten en muts laat ik achterwege. Want wat moet ze in de zomer met wanten en een muts? En bovendien heeft ze al een leuke zomerhoedje!!