Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 13-2017

26-3

Dagje met Paul. Eerst koffie/thee met Deventer koek. Toen een lekker stuk gelopen bij Beek-Ubbergen en daarna samen gegeten. Een fijn dagje om blij van te worden! Heerlijk lenteweertje vandaag.

Zicht op Persingen, het kleinste dorpje van Nederland.

De kabouterboom.

Ook vandaag weer snoeihard zonlicht.

De paden op de lanen in...

27-3

Rondje fietsen na het eten. Staat er ergens langs de Linge een man met een drone. Dat wekt natuurlijk onmiddelijk mijn interesse en ik krijg een demonstratie. We raken aan de praat, blijkt hij ook een vakantiefietser te zijn èn op Skye te zijn geweest! Hoe leuk is dat! Tevens is hij eigenaar van de fietsvakantiewinkel en van Dutch bike tours . Als het goed is stuurt hij me een filmpje en foto op die met de drone is gemaakt.

Kerktoren van Elst.

28-3

Vandaag kreeg ik het filmpje gemaakt met de drone. De foto die hij heeft proberen te maken was niet goed gegaan. Dit is dus een schermafbeelding uit het filmpje. Leuk om te zien.

Met dank aan © Frank Houtstra van de fietsvakantiewinkel.

29-3

Vandaag op Rosanna en Revi gepast en samen naar de kinderboerderij/speeltuin. Eerst in Arnhem zuid maar daar was alles van de dieren afgesloten ivm vogelgriep. Toen naar Elst bij de Landerij in park Lingezegen.

Water oppompen, draaien aan het rad zodat het vervolgens door de houten kanaaltjes overal heen stroomt. Nog maar eens terug als het warm is en de zwembroek aan kan. (Ik kan er uren naar kijken als kindertjes daar heerlijk mee spelen).

Dan kun je nog hier en daar een stop in doen zodat het water weer een andere kant op gaat.

Nog even in de zandbak.

En dan moeten we naar huis. Rosanna heeft ook nog zwemles vanmiddag en ik ga ma helpen met douchen nu ze haar pols heeft gebroken.