Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 13-2016

27-3

1e Paasdag.

Weer lekker een stukje gefietst vandaag. Ditmaal omgeving Doesburg, Wichmond (ik had er nog nooit van gehoord), Bronkhorst en Drempt. Mooie route, heel stuk met de wind in de rug over een fietsdijkje, maar natuurlijk ook flink tegenwind gehad waarbij ik nauwelijks nog 12 km per uur haalde.

Zouden ze hier de kleur van de auto bij het huis hebben uitgezocht of hebben ze het huis in de kleur van de auto geverfd??

Hoe krijg je het voor elkaar om midden in een leeg landelijk gebied zo'n groot modern huis te mogen bouwen?

Alleen op de wereld. Behalve twee wandelaars niemand gezien hier op die fietsdijk.

Wil je het nog Nederlandser hebben? Boerderij, watertje, molen en kerk...

Bronkhorst.

Jaaa!! Soms toch nog weer koeien in de wei, zoals het hoort.

28-3

2e Paasdag.

Ook vandaag gefietst. Hoewel de weersvoorspellingen niet zo best waren. Code geel was gegeven. Nou wat een paniekzaaierij weer. Ja, het waaide en er was ook regen voorspeld maar om daar nou de hele dag voor binnen te blijven? Bovendien een goede gelegenheid mijn regenbroek te testen. Het jasje was al uitvoerig getest. Broek is van hetzelfde merk en materiaal dus ook goed bevonden. Overigens maar weinig regen gehad vandaag. Ik was in de omgeving van Veenendaal, Doorn, Maarn, Amerongen en Leersum.

Fietsenleed, midden in het bos hing hij daar aan een tak...

Ach... het gaat regenen, tijd voor de fietsbroek test.

Hier doe ik dus iets waar ik eigenlijk een beetje een hekel aan heb als andere mensen dat doen.... in een bushok gaan zitten terwijl je niet met de bus mee wil. Gelukkig kwam er geen bus. Maar ja, ik wilde toch even droog mijn brood opeten.

Blubberig dagje vandaag.

Ergens mistte ik natuurlijk weer een knooppunt bordje want ik had een keurige ronde uitgestippeld. Maar ach het komt altijd weer goed. Een eind verderop bij Amerongen pakte ik het weer op.

En thuis de fiets weer schoongemaakt.