Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 13-2014

24-3

Iets met couscous geprobeerd.

En mijn broodtrommeltje heerlijk gevuld.

25-3

Naar De Oversteek gefietst, maar geen goede foto's gemaakt... Fotografisch gezien ben ik nog geen vrienden met de brug. Of beter gezegd geen vrienden met de omgeving van de brug. Er staan allerlei ongewenste obstakels omheen, zoals lelijke oude half vervallen gebouwen, van die masten van de electriciteitscentrale en er vinden nog allerlei werkzaamheden plaats. Dus alleen deze foto vandaag. Je ziet hier de nieuwe brug, de spoorbrug, de oude brug en de St. Stevens kerktroren van Nijmegen.

27-3

Ik mag wel oppassen.... dadelijk wordt koken mijn nieuwe hobby. A.s. zaterdag eens kijken of ik zelf de mix (boemboe) voor de nassi kan maken ipv een kant en klaar zakje. (waarin suiker zit). Ik heb me wel rot gezocht naar de trassie, wist ik veel hoe dat er uit ziet...:/

O..., en ondertussen al 4 kilo kwijt, dat dan weer wel.

29-3

Gisteren bij Focel een doe-avond met druppel fotografie. Dat moet ik nog eens verder uit diepen.

29-3

Nasi, met zelf gemaakte boemboe mix ipv uit een zakje. Dus geen suiker en geen zout. Ik zeg: gezond bezig! Mezelf een nieuwe wok kado gedaan en van mijn collegaatje een staafmixer gekregen :) Daarmee kon ik dus makkelijk die boemboe maken.