Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
  Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 13-2013

24-3

Dagje Hoek van Holland (bijna gezandstraald) en Rotterdam (bijna van de Erasmusbrug gewaaid). Wat was het een ijskoude dag vandaag.

Een roodbootje.

Ooit hoop ik de skyline van Rotterdam nog eens te fotograferen tijdens het blauwe uurtje.

26-3

Anja logeert bij me. Gisteravond zijn we uit geweest naar de voorstelling van Huub Stapel 'mannen komen van Mars en vrouwen van Venus'. Was nog een cadeau voor m'n verjaardag en superleuk! Vandaag fröbelen we met doosjes en foto's. Eindresultaat komt nog. Ik heb hem nog niet helemaal af gekregen vandaag.

28-3

Het eindresultaat van de eerste doos. Moet het hier en daar bij een volgend project ietsje anders aanpakken. Al doende leert men, nietwaar?

28-3

Sinds vandaag heb ik een programmaatje om in een handomdraai collages te maken.

En hiermee is 'project 2013' afgerond. Of liever gezegd de projecten 2013. Uganda was project 2012. Ooglaseren en eindelijk eens iets fatsoenlijks voor de ramen was project 2013. Nu de achterzak zien te vullen voor project 2014. Wat dat gaat worden weet ik nog niet precies. Misschien nog een keer een verre reis??

29-3

Zijn facebookpagina is leuk om te volgen, zijn website ook maar er gaat niets boven een ansichtkaart natuurlijk. Daar word ik helemaal blij van. Ik ben trots op hem en de reis die hij aan het maken is. Begin maart is hij terug gevlogen naar zijn tante en oom op Mallorca om zijn fiets op te halen en nu zal hij zo'n beetje in Venetië zijn. Ondertussen een stuk Spanje, Frankrijk, Monaco en Italië door gefietst.

30-3

Uw pensioenleeftijd blijft 65 jaar.... Ik moet het nog zien, geloof er namelijk geen bal van.

Mijn vingers liggen zo'n beetje naast mijn handen van de kou maar mijn fietsen zijn weer keurig modder een pekel vrij gewassen. Ze hebben veel geleden deze winter. Zo'n fiets met een open kettingkast kun je toch maar beter binnen laten 's winters.