Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 10-2015

1-3

Vanmorgen mijn skikleding opgezocht... wie wat bewaard die heeft wat... Broek is zo'n 15 jaar oud en de jas kan wel 20 jaar oud zijn. Maar ik vind het best voor m'n sneeuwvakantie die er aan zit te komen. En het past gewoon nog, geen gram aangekomen dus. En we gaan toch niet skiën, hooguit een keer langlaufen en verder lekker wandelen, apfelstrudel eten en glühwein drinken.

Bij de oude Honig fabriek in Nijmegen zijn nu allerlei andere activiteiten. Samen met Agnes in het Waalhalla geweest waar de jeugd zich kan amuseren met skaten, stuntfietsen, steppen en skeeleren. En in de oude kantine van de fabriek een kop thee gedronken. Je kunt er overigens ook eten. En nee ik ga hier NIET/NOOIT met mijn kleinkinderen heen... Overigens ben ik ook eens in Arnhem in een kerk geweest met dit soort activiteiten maar daar waren de schansen hoger en meer stunts van de jongelui. Hier was de hal daar ook niet hoog genoeg voor.

De foto's zijn genomen op iso 4000 en F 4.5 met sluitertijden tussen de 1/500e en 1/1000e. In Photoshop heb ik ze dan nog een beetje opgelicht want het was erg donker binnen.

In het glas van de ramen zaten van die 'bubbels'. Best mooi weer overigens vandaag ondanks de sombere voorspellingen.

Waar je dan weer zo grappig door heen kan fotograferen.

En wat doe je als je ineens zin krijgt in frites maar er niet meer op uit wilt om het te halen? Dan maak je het lekker zelf !

Zo lekker bruin krijg je ze niet bij de snackbar.

En van Belze Majonais (zonder suiker) hebben ze al helemaal nooit gehoord.

2-3

Op bezoek bij (zieke) collega Jos en zijn vrouw. Ik bak een paar appelflappen. En voordat iedereen over mee heen struikelt voor wat betreft de suiker.... Het is kokosbloesemsuiker, ongeraffineerd en het heeft geen invloed op je bloedsuikerspiegel.

3-3

Ondanks dat ik alleen ben trouw iedere dag warm eten hoor... Ik hoor wel eens van anderen dat ze dan op brood zouden gaan leven. Bùh...

5-3

Dit kwam ik ergens tussen de facebook berichten tegen... ja het werkt dus echt.

Ik heb een programma gedownload (www.on1.com) en daarmee deze foto bewerkt van Maud en Revi.

Ondertussen heb ik vorige week het tweede ijzerdraadje in de beugel gekregen en ineens komen er verschillen en ruimte tussen de tanden. De bovenste foto is van week 4 toen ik hem net had en de onderste zoals het er nu bij staat. Let vooral op de vorm van het draadje. Bij de bovenste foto zitten er behoorlijke 'scherpe' bochten in. Dat is bij de onderste al een stukje minder. Met andere woorden van achtbaan naar glijbaan :) In april komt de onderbeugel erin.