Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 1-2017

1-1

Iedereen een goed 2017 gewenst!

4-1

Gaat dit project 2017 worden? Ik zie er namelijk wel als een berg tegenop. Maar ik verzamel moed.

Woonkamer / keuken / hal / bijkeuken (en als ik heel veel moed heb ook de bovenverdieping) een beetje opknappen. Te beginnen met de muren te laten stukadoren en een andere vloer leggen. Vandaag maar eens op fb een oproep gedaan voor een goede stukadoor en naar laminaat gekeken. Het laminaat wat er nu ligt is nog van de bewoners die er vóór de vorigen woonden. Kan onderhand wel een keer. Ik was er toen heel blij mee maar de kleur is echt niet mijn smaak. Ik ga toch voor een iets warmere kleur.

5-1

Het 2e project is misschien wat gemakkelijker te volbrengen. Ik ga proberen een pot te vullen met kleine briefjes waarop ik allerlei herrinneringen zet van dit jaar. Aan het eind van het jaar kan ik dan al die briefjes nog eens terug lezen.

5-1

Vandaag kreeg mijn fiets een onderhoudsbeurt. Dat combineer ik met een bezoekje aan Agnes. We lopen een rondje door Beuningen en ik laat haar kennis maken met geocachen. De eerste hebben we (ik) vrij snel gevonden maar de tweede is wat lastiger. Nou weet ik inmiddels al dat het je best kan bezighouden als je hem niet vindt... en Agnes had ook gelijk al een beetje dat frusterende gevoel. Dus we zoeken nog verder en warempel zij vindt hem! Hoe leuk is dat!

Deze is wel miniscuul klein zeg, nog kleiner dan een vingerhoedje. Je hebt amper plaats je naam op het papiertje te schrijven.

Op naar de tweede!