Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 28-2023

9-7

Revi heeft een voetbaltournooi maar de spirit zit er niet in vandaag. Het is ook veel te warm om te voetballen.

En dan raak je ook nog min of meer geblesseerd...

Ondertussen loop ik paar rondjes met Julia en Lauren om de velden want die hebben het ook warm. Gelukkig vallen ze uiteindelijk een beetje in slaap.

Inmiddels habben we Erik al opgetrommeld en houden Maud en ik het voor gezien.

10-7

Rondje gefietst met Agnes. Meer gekletst als gefotografeerd. Maar tijdens onze lunchpauze streek er wel vlakbij een ooievaar neer.

12-7

Groep 8 musical van Rosanna. Ze heeft een dubbelrol.

Hier als middelste tennis meisje.

En hier in het midden met oranje jurkje.

Helaas heb in fotografisch gezien niet de beste plaats.

Alweer een mijlpaal... Na de vakantie naar de middelbare school.

13-7

Vandaag mijn laatste vrije dag. Nog een keer een duofiets gehuurd met ma.

15-7

Naar John gefietst en mijn (vakantie)fiets helemaal laten vertroetelen. Grote beurt, olie van de Rohlof naaf vervangen, nieuwe buitenbanden, nieuwe remblokjes, alle schroefjes en zo aangedraaid/gesmeerd etc. Goed mee gekeken om er wat van op te steken. Met andere woorden: Klaar voor de volgende reis! En ondertussen bereid ik mij in mijn hoofd voor op een autoloos bestaan. Ik word er nu al blij van dat ik dan niet over een eventuele elektrische auto hoef na te denken. Hooguit dat ik tzt over een elektrische fiets moet nadenken.

Dit is in al die jaren dat ik mijn fiets heb de eerste keer dat ik de buitenbanden vervang. Ooit één keer een lekke band gehad. (Stond ie lek in de schuur). Dus dezelfde banden gekocht. Ik wilde die banden vorig jaar al vervangen maar toen waren ze er niet vanwege corona. Hebben ze het toch maar mooi die hele survival in Engeland nog goed gedaan!

Vorige week bij Roel Peerenboom al een afdekdopje gekocht voor op de Forumslader. Die dop heeft hij zelf ontwikkeld. Dat zwarte ding draai je dan met een klik op de usb aansluiting zodat er bij geen gebruik geen nattigheid of vuil in kan komen.

Ik word er helemaal blij van, fiets weer als nieuw!! Beste aankoop ooit!! Die bovendien zijn waarde houd.