Gastenboek....

Geef gerust je commentaar en laat eventueel je homepage-adres achter....
Annemiekenaam: berichtje:
 
Tim Hallo
Wij bieden persoonlijke leningen, zakelijke leningen, studieleningen, autoleningen en
Leningen om rekeningen af te betalen van 1000 tot 250.000.000,00 EURO met 3% rente
tarief, Solliciteer voor meer informatie, e-mail ons op:
info.investmentfund.italy.bra@gmail.com

Groeten,
De heer Tim investeringsfonds Services.
E-mail: info.investmentfund.italy.bra@gmail.com
Whatsapp-lijn: +66984903793
 
Rob Sweebe Hallo Annemieke,
Ik heb genoten van het fotoverslag van jouw laatste Engeland-reis. Gelukkig deze keer zonder kleerscheuren verlopen.
Hoewel in Engeland de trekkersfiets altijd heel populair was, is het land er niet fietsvriendelijker op geworden.
Wat een gedoe met al die poortjes en draaibruggen. Schandalige prijzen voor hotelovernachtingen! Ondanks dat, horden met Japanners.

Bovenal, laat je (opnieuw) hele goede fotografie zien. Je hebt er echt een goed oog voor. De foto’s vertellen het verhaal, je hebt er tijd voor genomen en moeite voor gedaan, dat is te zien.
De fotografie is afwisselend en goed gemaakt bij dat harde licht, waar je nu eenmaal niets aan kunt veranderen. Mijn complimenten.

Ondanks eerdere teleurstelling heb je doorgezet en heb je jouw doel bereikt, zigzaggend van Noord naar Zuid door Engeland, vervolgens een rondje IJsselmeer. Je toont karakter.
Ik ben benieuwd of je plannen hebt voor een volgende fietsreis en of je deze hobby verder gaat uitbouwen.

Hartelijke groet,
Rob Sweebe.
 
frankhorsting@hotmail.com Hoi Annemieke.....

Hoe gaat het met je? Long time no hear.

Ik geniet nog steeds van je prachtige
Opnamen...!!!
 
Mathieu Kijk, de website doet het weer!
 
Mathieu Mathieu
 
Danny van Strien YouTube Danny van Strien Vroeger ging je zelfs bijna als Fotomodel naar Amerika Met Modellen Foto.s

Ex Fotomodel Danny van Strien werdt in het verleden op 22 Jarige leeftijd ontdekt op de straat in Rotterdam om naar Amerika Hollywood te gaan Wat op het laatste moment geen doorgang vondt

Ex Fotomodel Danny van Strien stond in het verleden ingeschreven bij Casting Bureau.s in Nederland En de Benelux
 
Rob Sweebe Mooi verslag van jouw Engeland-reis. Heel teleurstellend dat je moest afbreken, gelukkig had je een helm op. Met een gebroken hand kun je niet meer verder met zo'n zwaar beladen fiets.
Ontroerende ontmoeting met Ian die jou zo goed verder kon helpen en jij op jouw beurt, het graf van een gevallen WO2 vlieger hebt kunnen terugvinden!
Heel Engeland had deze zomer geluk met het weer. In Oost Engeland is het weer stabieler, ik kon jouw route goed reconstrueren op de kaart.
Heel mooie fotografie, heel sfeervol.
BRAVO!! Dat je nog 10 dagen met zo'n blessure aan de gang bleef, en hoe je de mentale klap overwon.
Laat je niet uit het veld slaan en train wat vaker met een beladen fiets, de kneep zit 'm in de 'Bijzondere Verrichtingen' en in de afdalingen. Meer ervaring opdoen!
Genees voorspoedig, deze fiets-hobby levert veel goede vrienden op.
Beterschap,
Groet, Rob.
 
Rob Sweebe Je bent goed bezig. Een kanjer dat je doorzet naar Engeland, ik had niet anders verwacht. Jouw grootste tegenstanders zijn de vocht en het kille klimaat. Je neemt goede maatregelen. Wat zal het een interessante reis worden.
Goede reis en behouden vaart. Groet Rob Sweebe.
 
rob sweebe Interessante fotografie, zeker de zwart witten. Ik zal nog vaak op jouw site terugkomen. Groet robsweebe.com
 
Marco Hoi Annemieke,

gisteren tipte ik je bij Roel Fokken http://www.fotograficamuseumdoesburg.nl/Winkel/ op www.lomography.com waar je (m.n. dure) nieuwe lenzen kunt vinden voor speciale effecten zoals bokeh.
Bekeek zojuist je 'oogst' aan foto's. Complimenten! Warme kleuren en zeker met insecten zijn de bloemenfoto's schitterend. Actiefoto's met flits, reisfoto's van vrijwilligerswerk in Oeganda (wat een ongedwongen mensen!), portretfoto's van mensen uit het dorp: mooi!

Tussen je zwart-wit straatfotografiefoto's zitten juweeltjes. Die van het stelletje op de bank is om in te lijsten! http://www.roodbootje.nl/straatfotografie%20in%20zwartwit/straat%201.jpg
Inderdaad jammer dat er zelden een bedankje vanaf kan wanneer je foto's mailt.

Over mijn analoge hobby: Wat analoge toestelletjes betreft kan men beter naar de orginele oudjes kijken dan de te dure plastic Lomo's (tenzij je gaat voor de Lubitel 166+ TLR). Digitaal is wel voordeliger in 'plaatjes schieten'. Daar tegenover staat dat je met analoog bewuster leert fotograferen (steilere leercurve m.b.t. instellen sluitertijd, diafragma en focus a.d.h.v. lichtgevoeligheid film en lichtomstandigheden).

Een oud werkend lichtmetertje heb je bij Roel voor ca. een Eurotientje. Gisteren die goed werkende Kodak Retina 2c (kleinbeeld) camera gekocht. Geen 'mint' conditie qua behuizing maar verder fantastisch goede lenzen enz. Gisteren schoongemaakt en de handleiding doorgespit, vandaag laden en schieten. Gescande negatieven publiceer ik t.z.t. op www.lomography.com/homes/acrom waarop ik deze week nog lomo purple foto's heb geplaatst.
Tot een volgende keer wellicht. Misschien 18 augustus, op de 25e internationale openlucht fotografica markt in Doesburg?
 

volgende


naam:

bericht: