Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 19-2023

7-5

Over een aantal weken ga ik op herkansing naar Engeland. Eerst 12 dagen met mijn broer en de auto naar de Yorshire Dales en Lake District en daarna pak ik mijn fiets en ga zo'n beetje de rose lijn volgen. Te beginnen in Hull (nou ja wel van huis uit) en zo zuidwaarts. Ik gok erop dat dat gunstiger is met de wind... Als dit met allemaal nu wel lukt heb ik zo'n beetje alles gedaan wat vorig jaar de bedoeling was. De rose route is zo'n beetje 900 km. Daar komt hier en daar natuurlijk nog wel wat bij. Duimen maar!

10-5

Via de urban sketch groep Gelderland ben ik op FB bevriend met Gera. Zij woont in Elst, dus lekker dichtbij. Vandaag spreken we in levende lijve af bij het Maria kapelletje. Omdat het miezert zitten we eerst in de auto te tekenen en later als het droog is aan de picknicktafel. Leuk om met iemand samen te gaan.

Grappig om te zien wat een ander maakt. Ik ga vandaag voor 'wilde kleuren'. Totaal anders dan de werkelijkheid. En ja ik ben er inmiddels achter dat je kapel met één 'p' schrijft.