Week 9-2010

28-2

Tussen de buien door gaan we toch even met alle vier de paarden eruit. Helemaal droog houden we het niet. Nou ja regenen zij wel mooi schoon en zijn ze lekker in beweging. Het weiland is te nat voor ze nu, daar lopen ze alles kapot met dit natte weer.
Bij "gebrek" (maar niet heus) aan een tv kijken we op de computer twee muziek dvd's. Een van "War of the worlds" en een van de "Eagles". We hebben daarvoor een kleine interne verhuizing van de bank... ;-)
En nee, er hoeft geen tv te komen, het gaat prima zo. We kijken toch bijna nooit. Je wilt niet weten hoeveel mensen hier al hun oude tv hebben willen dumpen. Ik heb natuurlijk best geld een tv te kopen maar ik wil er gewoon geen hebben. Ondingen in huis, ze nemen veel te veel ruimte in beslag en als ik al wat wil zien doe ik dat wel zonder al die reclame er tussendoor op uitzending gemist.
2-3

Met Agnes op pad. We gaan naar Huissen en willen wel een keer "straatfotografie" proberen. Helaas valt er niet veel te beleven hier op straat en we moeten ook "de kroeg" invluchten vanwege een enorme hagelbui. Maar na regen komt zonneschijn en we lopen nog een stuk via het klooster, de dijk en de verzonken molen.
4-3

Mathieu prutst wat met mijn camera. Ik moet met die vinger wijzen. Als het zijn bedoeling was dat topje scherp te krijgen dan moet ik hem teleurstellen, daarin is hij niet helemaal geslaagd.
En dan wil hij ook nog die hoed mee bietsen. Nou dat doen we maar niet, ik vrees dat ene Cees mij dat niet in dank afneemt... ;-/ Stad en land voor die hoed afgesjouwd! En uiteindelijk gewoon in Nijmegen gekocht. Ik heb Mathieu maar even verteld welke winkel. Kan hij er zelf eentje halen, want hij staat wel goed.