Week 7-2010

14-2

Een lekker vers warm brood en een kop koffie, wat wil je nou nog meer op zondagmorgen?
En een kaartje van Agnes gekregen. Heel toepasselijk want zij heet Valentijn... Mooie naam!
16-2

Eind van de middag klaart het eindelijk op en zien we hier de zon weer eens.
17-2

Het breisel... Het had wel iets smaller gemogen maar zit wel lekker warm.
17-2

Met Ira en de honden een rondje door Hemmen gelopen. Ira wil trouwens ook zo'n vest dus ik ga er voor haar ook een breien.
18-2

Vandaag een mailtje van Ira, ze vindt dat ze eigenlijk genoeg kleren heeft en wacht even met het vest. Ook goed, even goede vrienden. Ik ben vandaag weer een schitterend fotoboek rijker: MILK...
Ik moet nu toch echt eens verder gaan werken aan mijn "eigen" fotoboek dat wel in mijn hoofd zit maar nog lang niet afgedrukt hier op tafel ligt... "Het mooiste van 5 jaar ROODBOOTJE". Met dit boek krijg ik weer inspiratie en nu ik toch niet ga breien......... zou ik er eens mee door kunnen gaan. Ik heb al drie bladzijden klaar ;-/

(Greet... ik weet zeker dat jij dit ook een mooi boek vind. Net zoiets als het "samen" boek wat we hebben).
20-2

Collega Jan heeft Agnes en mij uitgenodigd voor een wandeling door de Millingerwaard vanmiddag. Jan verzorgd ons goed, eerst koffie met gebak, dan de wandeling, waarbij we enorm boffen met het weer en na afloop allemaal lekkere dingen voor de inwendige mens.
Die zwanen lijken al een beetje de lentekolder te hebben.
En Jan zeult de hele middag met mijn statief... Dat laat hij hier nog maar even zien.
Nou weet je wat, laat ik hem dan maar een keer gebruiken, zodat we alledrie tegelijk op de foto kunnen, want die zonsondergang waarvoor ik hem mee nam wordt toch niks.
Bedankt Jan !!
Klik hier voor een impressie van het boek