Week 7-2008

10-2

Om 8.00 rijden we de Rijn over bij Rhenen. Daar is een mooie zonsopkomst. Dus voor we doorrijden naar de paarden om te gaan koetsrijden even een paar plaatjes maken. Tja... ook vandaag weer zo mooi.
Zicht naar de andere kant: De Cunerakerk.
Over een poosje komen de "andere" jongens...;-)
En dan is er aan het eind van de dag weer een mooie zonsondergang. Ditmaal kijken we in Ochten over de Waal uit met o.a zicht op de Alexanderbrug bij Leeuwen/Tiel.
Wederom een prachtige dag met temperaturen van 12-14 graden.
12-2

Vandaag heb ik Pip Erken in de bus. Hij is van dezelfde leeftijd als mijn kinderen dus ik ken hem al vanaf dat ie een ukkie was. Onthoudt goed zijn naam. Deze jongeman laat nog van zich horen na zijn opleiding als reportagefotograaf of wellicht al voordat hij zijn opleiding heeft afgerond. Aan het eindpunt mag ik in zijn portfolio kijken. Hij heeft een reportage gemaakt in Calais waar mensenhandelaren proberen illegalen naar Engeland te smokkelen. Schitterende indringende foto's heeft hij er gemaakt. Binnenkort gaat hij naar Rusland voor wellicht een andere indringende fotoreportage. Succes Pip! Je komt er wel!

Wellicht stuurt hij me nog wat toe dan plaats ik dat er nog bij.

Vergeten te vragen of hij een eigen site heeft?? Laat je het me dan even weten?
Fotografie: Pip Erken.
Het negatief van een technische camera. Zelfportet.
Deze mensen verbranden de binnenkant van hun handen zodat er geen vingerafdrukken gemaakt kunnen worden..... Eén koud water tappunt is er waar iedereen zich moet wassen/scheren/drinken etc.
15-2

Mathieu 22 jaar !
16-17-18 februari Luxemburg.
Esh-sur-Sûre
Onderweg.
Larochette
Luxemburgs Klein zwitserland bij Echternach.