week 7-2006
12-2

Vandaag is er pronkzitting voor de senioren in het Kolpinghuis.
Ton krijgt een cadeautje...
Wat eigenlijk voor zijn kleinzoon is...
En dan treed je natuurlijk spontaan samen op, je kunt er niet jong genoeg mee beginnen...
En diep buigen na het optreden...
De jeugd heeft de toekomst...
Ton met jeugdprins Bart.
Met de paplepel wordt het ingebracht... Ton's kleindochter.
14-2

Ik stond erbij en keek er na... hoe moeten die boortjes er nou in? (Vrouwen en techniek...) Staat niet eens in de gebruiksaanwijzing :-(
Buurman Henk maar even gevraagd... en dan kan ik de planken van de tuintafel voorboren en vastschroeven. (Ja hoor, roestvrije schroeven). Overigens moet ik halverwege eerst dat ding weer opladen :-/ Dat gedoe met die oplaadbare dingen, doe mij maar met een snoer.
Eerst maar iets doen wat ik wel kan... Een kabelgootje leggen, ik ben nu vaak genoeg met de stofzuiger en de dweil in de snoeren blijven hangen.
Voilà...!!! Opgeruimd is netjes, uiteindelijk komt alles wel een keer goed! Ik ben bijna geneigd spontaan te gaan stofzuigen en dweilen maar ik kan het gelukkig nog net onderdrukken ;-) Tenslotte moet ik nog een boormachine aan de praat zien te krijgen.
15-2

Mathieu 20 jaar !! GEFELICITEERD !!

Ik neem hem mee naar Oortjeshekken voor een lunch en daarna laat ik hem ervaren waar ik een groot deel van mijn tijd mee bezig ben. Ik geef hem een busrijles cadeau en ik zit er natuurlijk met mijn neus bovenop...;-)
Na wat uitleg en het invullen van de schijf gaat het dan gebeuren...
Met een knipoog naar collega Hein... ;-)
Met soms een grijns van oor tot oor... en soms heel serieus... maar in ieder geval is hij een natuurtalent, geen stoeprandje meegenomen en alle paaltjes laten staan... pùh, wist ik wel :-)