Week 6-2009

1-2

Leersumseveld, mooi maar koud weer!
2-2

Uit het werk een paar uur met Agnes door de stad. Daarna nodigt ze me uit bij haar te komen eten. Lekker! Volgende keer kook ik.
Agnes doet een experimentje met een ballon... Volgende keer doen we er confettie in en nemen we een grotere ballon ;-)
Allemaal vage takjes en boomstronken op /in het strandje onder de waalbrug...??
De lens beslaat als ik een foto wil maken van het lekkere bord eten en het duurt me te lang voor dat er weer af is maar het is zalm/pasta/geitenkaas/boontjes/cherrytomaatjes en olijven.
5-2

Het is dan zover... het eerste gebrek der ouderdom is gekomen. Sinds vanmiddag 17.30 uur ben ik een brillenmiep. Ik had al een DA leesbrilletje maar deze is voor de hele dag ;-/
Sinds een paar weken heb ik een andere telefoon met een camera erin. Het was me meer te doen om de camera dan om het bellen maar denk je nou dat ik de foto's op de pc kreeg? Zelfs Mathieu kreeg het niet voor elkaar. Maar ik lijk op mijn vader die prutste en priegelde ook net zolang tot hij het voor elkaar had. Nu heb ik het dan vandaag eindelijk voor elkaar gekregen! Niet te vergelijken met de gewone camera natuurlijk maar leuk genoeg voor erbij.
Hij kan op o.a zwart/wit en....   ??                  Bosseleren, noemen ze dit. Wat je er mee moet...?
6-2

Ik moest vanmorgen Waalsprinter rijden en dan heb je een paar minuten hersteltijd, dus nog even prutsen met de telefooncamera (of is het een cameratelefoon?) Ik moet wel steeds opnieuw instellen dat ik de hoogste resolutie wil want dat gaat steeds terug naar de laagste. Overigens denk ik niet dat evt. afdrukken echt mooi worden hoor, maar zo op de pc lijkt het heel wat... ;-/ Maar voor het "echte werk" heb ik natuurlijk een goeie camera. Deze is maar voor de "heb" en ik heb ook uitgevonden hoe ik er mee kan bellen ;-)