Week 52

23-12

Vandaag is Aimée mijn fotomodel. Ik mag alle knoppen en standen van haar uitproberen, vandaar dat sommige foto's verzadigder van kleur zijn. En zij laat het rustig over haar heenkomen.
En 's-middags een rondje lopen. Ik geef haar de andere camera.
Wat ze ziet....
En wat het is geworden...
Een natuurtalent, zowel vóór als achter de camera !
Pony's, paarden... Aimée is erbij.
Hé...! Niet met je vinger in mijn Mona-toetje!!!
Oei ! Betrapt !! ;-)
Pannenkoeken en....
Al met al hebben "natuurlijke" buitenfoto's zonder geflits zondermeer mijn voorkeur. De ogen en huid komen mooier uit. Ik vind het ook leuk als kinderen bezig zijn met hun eigen ding en dat vast te leggen. Aimée, bedankt voor het model zijn en je geduld. Ik vond het een super leuk weekend met je!!
Samen erop... dat is lachen, scherpstellen op Aimée, zelftimer aan (ik heb de bestelde afstandsbediening nog niet), rennen om er ook zelf nog enigzins acceptabel op proberen te komen. Dat laatste is natuurlijk een onmogelijke opgave...;-(
24-12

Knallend ! Geen idee van wie dat gele ding is. Ik was maar net op tijd of hij was alweer weg.
25-12

In de camera zit een optie om een foto naderhand softer te maken, dan had ik nog niet uitgeprobeerd en is best mooi! Wordt het een beetje schilderachtig van. Met name de linkerfoto vind ik mooi. Eerder op deze pagina de orginele foto. (Het zal ongetwijfeld ook in Photoshop kunnen maar ik weet niet hoe, ben niet zo'n shopper...)
26-12

Louis en Sonja. Klaar om een stukje te rijden.
Een buurmeisje komt even kijken.