Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 51-2020

13-12

Er is verjaardag in blokken deze week van Revi. Oftewel 'blokjesverjaardag' zoals Maud het omschrijft. Vanochtend ga ik hem feliciteren. Hij wordt zes jaar a.s. dinsdag de 15e. Een hele kerel alweer! Een doos Knex heb ik voor hem gekocht en een voorleesboekje. We doen met ons allen ons best om het reuzerad in elkaar te zetten waar ik uiteindelijk 's avonds een keer het eindresultaat van te zien kreeg middels een filmpje. Het viel dus nog niet mee.

Eerst nog even stoeien.

Maar gelukkig ook vaak lief voor elkaar.

Het was de laatste doos in de plaatselijke speelgoedwinkel.

Zo'n blokjesverjaardag heeft ook voordelen... Je krijgt iedere dag een cadeau waar je gelijk tijd voor hebt om mee te spelen. En een paar dagen achter elkaar taart.

Het was best ingewikkeld.... maar eigenlijk wel erg leuk om te doen. Leuk speelgoed! Het was er nog niet toen mijn kinderen klein waren. Kwam een paar jaar later. Ik herrinner me dat mijn oppaskinderen het wel hadden en er ook de mooiste dingen mee bouwden. Van ééntje weet ik ook dat hij iets in de techniek heeft gestudeerd en bij de KLM werkt nu.

Vooral die constructie met al die tandwielen was een hele puzzle.

15-12

We hebben weer een strenge lockdown sinds vandaag dus ik blijf maar binnen nadat ik de groenten heb gehaald. Gelukkig kan ik me thuis goed amuseren.

21-12

Margriet en Eddo op de koffie/thee. Voor Margriet hebben we een cadeautje namens ons bevriende colega groepje.

Mooi hè! Uil gemaakt door Margriet, laatst voor mijn verjaardag.

Wel ff wat cholade delen Margriet!