Week 5-2010

31-1

Alweer (nog steeds) volop winter!

Kwintelooijen is een voormalige zandafgraving in Rhenen.
Vandaag in beslag genomen door talloze sleetjesrijders en sneeuwpopbouwers.
2-2

Naamloos. Maar misschien geeft het een beetje de troosteloosheid van vandaag weer.
3-2

Rijkerswoerdse plassen (op de grens van Elst en Arnhem).
4-2

Agnes komt even buurten in de breek. We prutsen wat met water(druppels) en kleurtjes maar ik bak er wederom niks van. Maar we hebben het wel gezellig. We eten samen macaroni en leuten kopjes thee.
Nou weet ik eigenlijk niet meer bij wie ik werk. Werk ik nou bij Breng, want daar draag ik het uniform van, of werk ik nog bij Hermes want dat staat op mijn loonstrook, of werk ik toch bij Novio want die is concessiehouder sinds 13-12-2009 of is Connexxion de baas...? Maar ja die vallen weer onder Transdev... Volg je het nog? Nee, ik ook niet. Hoe dan ook, ik heb post met de naam Connexxion op de enveloppe voor bijscholing.
5-2

15.55 uur. Laat ik m'n weekend maar eens rustig beginnen. Een pot thee, de radio, camera met het mooie F 1.8 lensje en verder even helemaal niks.

iso 400
F 1.8
1/40
O ja en een fotoboek besteld via internet. (Voor m'n verzameling). Als ik maar niet hoef te winkelen waar daar heb ik de pest aan. Ideaal zo, vanuit je eigen stoel.
6-2

"Nieuwe" "foute en oudbollige" stoelen gekocht bij de kringloop, maar ik vind ze leuk. Die anderen waren nu echt wel op. Iemand was al eens bijna door de rugleuning gegaan en ze waren erg wiebelig geworden. En ze zitten nog lekker ook!
Ik zit op rozen ;-)