Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

week 49-2022

4-12

We vieren Sinterklaas vandaag. Mathieu, Whitney en Lilly zijn er als eerste voor de middag. Lilly heeft een mooie tekening voor me gemaakt die we samen op de koelkast hangen. Zij krijgt van Sinterklaas houten boerderij dieren. Ze blijven lunchen. Ik had graag gepronkt met haar lieve snoetje en haar mooie stralende lach en laten zien hoe mooi Mathieu haar haren had gemaakt, maar zij willen haar niet op internet. Mathieu heeft ook nog heel belangrijk werk voor me gedaan. Hij heeft mijn website en domeinnaam doorgezet naar een nieuwe server omdat hij er zelf mee stopt. Eerst leek het erop dat na al die jaren ik ermee zou moeten stoppen of iets nieuws moest gaan bedenken maar gelukkig kan alles vooralsnog zo blijven als het is. Dankjewel daarvoor!

Na de lunch gaan ze naar huis zodat Lilly in haar eigen bedje het middagslaapje kan doen. Om 14.30 uur belt Maud op of ik het goed vind als Sinterklaas alle cadeautjes bij mij brengt zodat ze hier alles uitpakken... Prima! Er is een speciale video boodschap van Sinterklaas voor de kinderen. Revi is onder de indruk...

Stout geweest??

En dan verteld Sinterklaas dat de cadeautjes in het tuinhuisje staan... Maar goed dat oma de deur niet op slot gedaan heeft dan :)

Wat zijn ze verwend! Gelukkig heeft Sinterklaas ook nuttige dingen mee gebracht zoals kleding en kinderstoeltjes. En hij heeft ook inkopen gedaan bij de kringloop.

1-12 tot 10-12

Ik heb me dit jaar opgegeven voor de mandala advent's kalender van de mandala academie. Iedere dag een vakje openmaken met daarachter een video. We maken (uiteraard) een mandala. Leuk om te doen.