Week 48-2010

28-11

Rondje Bemmel - Oosterhout - Slijk-Ewijk - Herveld - vice versa gefietst 32 km. Koud!
29/30-11

Dit kleine beetje sneeuw veroorzaakte gisteren complete chaos in ons kikkerlandje. Ruim 900 km file, een nieuw record. Er werd (hier) ook bijna niet gestrooid. Ik heb zeggen en schrijven laat op de avond een klein strooiwagentje ergens op een fietspad gezien. Ik pleit voor de verplichting van winterbanden en een verbod op de weg voor echte bange scheiterds die nog maar 10 km per uur rijden met witte knokkels en hun neus tegen de voorruit totaal verkrampt nog een zak toffees moeten halen. Ik moest om 17.20 uur mijn collega aflossen en hij kwam uiteindelijk anderhalf later binnen... In Nijmegen stond gewoon alles doodstil. Daar is het echt een ramp, ze sluiten daar straten af waardoor het verkeer geen kant meer op kan. Werken tegelijkertijd aan de A 50 of de A 73 waardoor TomToms iedereen de stad inwijst bij files. Het is te hopen dat er geen ramp uitbreekt daar.
3-12

"Niet blij dat ik glij".

Busbanen strooien doen ze niet aan. Vanmorgen om 6.15 uur. Vanmiddag om 14.00 uur was het overigens nog precies hetzelfde. Een opgelapte telefoonfoto...:
Sonja en Agnes komen vanavond bij me eten. Agnes legt ons het één en ander uit met behulp van de kopjes, de suikerpot, het theezeefje en de lensdop. We moeten er zo om lachen dat ik af en toe helemaal de mist in ga met de scherpstelling.
De attributen schuiven van hot naar her...
En nu wil natuurlijk iedereen weten wat er besproken en uitgelegd is... Haha... Ja, ja...
4-12

Het sjaaltje gebreid van de wol die ik voor mijn verjaardag had gekregen van Agnes. Lekker zacht en lekker warm, kan hem ook mooi bij m'n uniform aan, zeker nu het zo koud is en er iedere keer zo'n windvlaag door de open deuren komt.