Week 45-2010

7-11

Met de fiets op en neer naar Cees. Heen gaat prettig. Ik doe er anderhalf uur over met nu en dan een fotostop. Terug gaat me minder makkelijk af, wind recht op de kop en twee uur onderweg geweest met nauwelijks een fotostop. We laden vandaag de aanhanger vol met takken/bladeren en snoeihout voor de kraak en we maken de koets schoon voor Sinterklaas die over twee weken weer rondgereden gaat worden in Elst (U).
Net buiten Elst (gld). Landgoed Schoonderlogt. Dit is de bijwoning, de echte boerderij staat er naast. In het midden een ronde poort waar je doorheen moet om bij de boerderij te komen. Mooi plekje!
Randwijk.
Opheusden.
Veel boomkwekerijen hier. In de verte de Cuneratoren van Rhenen. Die kant moet ik op.
Bestemming bereikt.
En weer terug. Ook weer net buiten Elst. Ik stop om het licht van de fiets aan te doen.
En ik moet hier nog een keer stoppen voor het spoor wat net voor me neus dicht gaat. Ik wil nog één ding: Zo snel mogelijk thuis zijn, ik heb de pijp leeg. Nog 5 km te gaan.
8-11

Op de koffie (met de fiets) bij Jan en Greet. Hun kleindochter is er ook. Opa Jan blaast bellen voor haar.
9-11

Mathieu is weer hardlopend hier naar toe gekomen. De 14 km hardlopen, de warme douche, het stamppotje en de warmte in huis eisen hun tol...
10-11

Gratis af te halen maar wel zelf afbreken (waarschijnlijk alleen even de deurtjes losschroeven), witte vitrinekast. Eén en ander zonder inhoud. Met verlichting, in goede staat.
Opgehaald op 13-11-2010. Weer een beetje meer ruimte in "het studiootje".
13-11

Een feestje van de personeelsvereniging "De Gele Rijders". Het flitsen valt hier niet mee. Indirect is niet mogelijk. In de hoge bedrijfshal heeft de pv een paar grijze partytenten geplaatst om het één en ander wat knusser te maken en warm te kunnen stoken met terrasverwarmers. Overal last van reflekties en gebruik maken van een wit plafond en indirect flitsen is uitgesloten. Maar het is een gezellig feestje. Collega Leroy uit rayon Wageningen zingt de avond fantastisch bij elkaar en er is ruim voldoende gezorgd voor eten en drinken.
Paars plus.
De Bue Diamonds.
Werkoverleg (?) Eddo, Albert, Jos en Jos.
Sonja - Robert en Jeroen.
Sonja en Marcel.
Marcel maakt gretig gebruik van het feit dat ik ook een camera bij me heb, komt hij ook eens op de foto zegt hij... ;-) Ja, natuurlijk Marcel...
Eddo laat even zien dat hij keurig aan de malt is.
Toppie !
Eddo, Roy en Odette.
Christa en Norbert.
Veronica, Christa en Norbert.
Johan en...?
De vrouw van Marcel en Roel.
Roy en Odette.
Robert... binnenkort zonder bril... (hij mag me voorgaan). Ik ben er nog niet uit of ik echt durf. Maar ik ga denk ik daarvoor toch echt niet naar Turkije. Dan maar het dubbele betalen.
Je moet goed eten... En hij zorgt er ook voor dat iedereen een bord vol krijgt.