week 45-2009

2-11

Louis heeft ergens in mei (of zoiets?) een camera gekocht. De Panasonic Lumix DMC-FZ28 en hij heeft er al zo'n 21 foto's meegemaakt. Nu mag ik er een paar weken mee spelen. Nou dat vind ik natuurlijk hartstikke leuk!! Ik ga na het werk naar de Waal, want dat zal hem als schipper zeker aanspreken. Hier wat eerste probeersels. Het is weer wat wennen voor mij om op een automaat te fotograferen maar gelukkig vind ik al snel de AEL knop zodat ik toch zelf een klein beetje baas ben...;-)
18 keer optische zoom...
Er volgt komende dagen/weken nog wel meer van deze camera maar nu ga ik even over op mijn eigen camera...
5-11

Ooit noemde iemand het armeluiskost. (Ik weet niet meer wie het zei) maar ik vind het best lekker: spitskoolstamppot.
4-11

Buspech op m'n laatste ritje. Luchtleiding van de instapdeur gaat spontaan kapot tijdens het rijden. En met een open deur kun je niet rijden. Ik kan hem gelukkig nog net laten uitrollen tot de zijkant van de weg. Als het gebeurd dan is dat altijd als je bijna naar huis mag... ;-/ Maar ieder nadeel heb zijn voordeel, ik sta in Beuningen vlakbij Agnes en ze komt me warme chocomel brengen. Lekker hoor! Krantje erbij...
Morgen haal ik Agnes een dagje op. Haar teen geneest best goed maar werken kan nog niet dus ze is blij met iedere afleiding. Ik heb bruine bonensoep gemaakt want ze zegt dat ze dat nooit eet of maakt. (Dat zal ze na zaterdag ook wel nooit gaan doen...) Eén keer raden waarom niet...;-)
Ik hoef niet zo heel lang op de monteur te wachten. Maar hij heeft er nog best een klusje aan. Al met al ben ik 40 minuten later in de garage.