week 42-2011

16-10

Cees helemaal in zijn nopjes met de nieuwe paardentrailer.
Langs "plakman" geweest voor naam en logo.
De hele dag zo'n beetje in het bos vertoefd. Eerst met de paarden en vanmiddag gelopen. Nog niet veel verkleuring.
Op dat idee komen meer mensen op deze prachtige dag....
Iedere generatie kinderen is in het bos met een tak in de weer... ;-)
En Cees met Rosanna. Nu laat ik het jonge gezinnetje een paar dagen met rust... (denk ik).


Vandaag is het geboortekaartje bezorgd. Dit is de  foto die ze uitgekozen hebben daarvoor. Het was echt heel moeilijk om een goede foto te maken voor het kaartje. Maud had daar zelf een idee over maar had zich ook een beetje blind gestaard op de voorbeeldkaartjes. Maar daar waren de baby's echt minimaal een maand oud, oogjes open, lief lachje etc. Maar pasgeboren baby's die lachen nog niet en kijken ook nog niet zo wijs in het rond. Deze had ik gewoon voor mezelf gemaakt en hier ziet ze er gewoon uit zoals ze is... : Als de allerliefste pasgeboren baby van de wereld. Gemaakt op de tweede dag. Ben blij dat ze deze hebben uitgekozen!
17-10

Niek heeft het werkblad gebracht. Morgen wordt het geplaatst. Ik krijg er heel wat buro-ruimte bij! Nu heb ik maar zo'n 1.35 meter aan blad en is het passen en meten en opletten dat er niks afvalt, maar straks is het 3.65 meter. Kan ik alles mooi ruim neerzetten en heerlijk aanrommelen.
18-10

En vanavond plaatst Niek het werkblad.
Niek werkt erg netjes, telkens als hij wat heeft geboord of geschuurd sommeert hij me te stofzuigen... ;-)
Rond 21.30 uur is het klaar, echt supermooi ! Maar morgen weer dag, ik was al om 4.15 uur op en moet dat morgen ook weer dus ik ga naar bed.
19-10

Alles weer keurig aan de praat gekregen... Hopelijk blijft dat zo want gisteren sloeg de pc ineens op zwart... !? Ik kan wel een andere kopen maar ik hou niet zo van veranderingen. Ben altijd blij als ik het zodanig heb dat het voor mij allemaal werkt, ook al is het dan misschien niet volgens de laatste snufjes.
20-10

Met het oog op mijn fotogenieke kleindochter heb ik vandaag een speeltje gekocht. Ik heb het zaakje al wel opgesteld en aan de praat maar moet me nog goed verdiepen hoe ik camera en flitser allemaal in moet stellen en hoe ik de softbox het beste neerzet.
En dat moet ik van mezelf uitgevonden hebben voor ik de vier generaties-foto ga maken.
Ik moet heel wat kunsten uithalen voor dit zelfportretje: handmatig scherpstellen, afstandsbediening gebruiken, softbox goed neerzetten, flitser handmatig instellen, camera op statief. En last but not least moet ik er zelf ook nog een beetje uitzien op deze "bad hairday".... (Dat is het grootste probleem). Poeh, poeh...
Ik snap niet hoe ik ooit alles op dat kleine burootje heb weten te proppen, werkblad ligt nu al vol... (of beter gezegd ik ruim niks meer op nu). Maar eerlijk is eerlijk, niet alleen spulletjes van mij hoor. Maar ik ben er wel helemaal heppie de peppie mee ;-)