Week 40-2010

3-10

Fotografietsen. Globaal fiets ik zo'n beetje het Lingefietspad tot Doornenburg, pont over naar Pannerden, Zevenaar, Aerdt, Giesbeek (geloof ik), bijna ben ik in Doesburg, Duiven, Westervoort, Pleybrug, Huissen en weer terug naar Bemmel. Ik overleef mijn eerste valpartijtje op een niet voorziene glibberige weg met omkeren, ketting eraf... maar gelukkig helpen 3 Zwitserse jongens me weer op weg. Ik heb goed meegekeken hoe die ketting er weer op moet ;-)
57 kilometer op het tellertje.
Leuk om te zien hoe ze dat allemaal doen. De derde jongen staat net achter de auto.
En weer thuis. Gemiddelde snelheid ongeveer 22 km per uur. Niet zo hard natuurlijk maar ik ben ook diverse keren gestopt om een plaatje te maken en had oponthoud met dat valpartijtje en de ketting er weer opleggen.
4-10
Young lady from Poland looking at the sunset far away from home.
6-10

Vandaag heb ik m'n laatste dag bijscholing. Als ik met de fiets onderweg ben naar Arnhem hiervoor is er weer zo'n mooie lucht.
9-10

Vandaag is de finale van "Beste vaklui 2010" in Rijssen. Samen met m'n collega Norbert gaan we er naar toe. Een aantal foto's hier zijn door hem gemaakt. Bedankt daarvoor!
Een van de drie teams van de collega's uit Arnhem.
Mooie vrachtwagen hè, Nobert?
Zuinig rijden... daar heb ik natuurlijk pas instructie voor gehad.
Het is vandaag niet alleen voor bussen. Ook verschillende soorten vrachtwagens, heftrucks en dergelijke komen aan bod. Hier een demostratie van een 40 meter lange vrachtwagen.
Op de eerste plaats "beste team" zijn geworden de collega's uit Arnhem.
En "beste vakvrouw 2010" is geworden..........
Volgende keer doe ik natuurlijk niet meer mee, je moet op je hoogtepunt stoppen.... ;-)
                                        En anderen een kans gunnen.
Meer info:
www.rijssentransportstad.nl