Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 4-2023

De weken vliegen voorbij. Ik kom nauwelijks toe aan iets maar doe van alles. Met bevriende collega Maurice weer naar het ziekenhuis geweest, weer twee weken erbij. Naar de vulpen winkel geweest, voor een nieuwe broek naar Elst geweest, bij ma langs, bij tante langs, naar de film met Henriƫtte, naar schilderles bij Twan, hele week natuurlijk ook nog werken en toch ook nog een beetje tijd overgehouden voor een les van de Tekenwijzer. De stof in huis die rust rustig verder.

28-1

Ik krijg van overbuurvrouw Liesbeth een bak (vergeten) groenten uit haar moestuin en amandeltakken voor op de vaas. Ze heeft benoemt wat voor groenten het allemaal was maar behalve boerenkool en palmkool kan ik het niet meer na vertellen. In ieder geval kan ik er een stamppot van maken op dezelfde wijze als boerenkool.

Zeg nou zelf, hoe mooi is groenten ? Ik vind groenten een heel mooi product en heel lekker ook. Ik ben gek op groenten! Vandaag afkoken en morgen een stamppotje van maken.

Volgende week ga ik met Margriet een aquarel workshop doen bij Gerard Hendriks. Ik haal mij doos weer eens tevoorschijn en rommel wat aan.