Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 4-2021

25-1

Kleuren experiment rood afgemaakt. Tzt iets minder knallend rood zien te krijgen aan ecoline.

26-1

Complementaire kleuren in de pan. (Ik dacht dat ik de oranje zoete aardappelen had gekocht).

27-1

Lifebook les 'Sparkle' met Toni Burt. Een mixed media schaaltje maken van zelfdrogende klei. Voor de binnenkant gebruikte zij van dat hele dunne goudpapier maar dat heb ik niet en om nou gelijk weer te bestellen vond ik wat overdreven dus ik gebruik de wikkel van een reep pure chocolade.

Ik seal het boeltje dicht met Modpogde zodat het als opbergschaaltje dienst kan doen op mijn bureau. Best grappig geworden.

En ik krijg leuke post vandaag helemaal uit Australiƫ! Er vind bij Lifebook een uitwisseling plaats van zgn ATC Swap kaartjes. Ik had er nog nooit van gehoord maar er zijn wereldwijd verzamelaars hiervan, waarvan ik er nu dus ook eentje ben. Je maakt een klein kunstwerkje ter grote van ongeveer een speelkaart (ongeveer 6x9 cm) en die wissel je uit met iemand anders. Eventueel doe je er nog wat stukjes collage-papier bij of iets anders kleins wat te gebruiken is bij mixed media. In dit geval kreeg ik dit dus allemaal met een leuke kaart erbij van een koala beertje. Superleuk toch! Kijk maar eens hier dan krijg je er een idee van: ATC swap kaartjes Nu ik weet wat de bedoeling is heb ik me voor volgende maand weer aangemeld. Ze geven ook iedere keer een thema, nu was het thema muziek. Die bovenste drie kaartjes daar gaat het dan met name om. Nou moet ik maar op zoek naar een album om ze in te doen.

Morgen gaat dit op de post naar Australiƫ.