Week 4-2012

23-1

Help! Wie helpt mij uit de brand? Ik stond erbij en keek er naar.... Ik heb sneller internet aangevraagd en onbeperkt bellen. Waarom moet dat zo ingewikkeld? Ik dacht ik blijf mooi bij KPN dan zetten ze dat abonnement wel ergens in een centrale om zonder dat ik hier wat hoef te doen. Niet dus ;-(

Even op de thee bij Henriëtte en hond Lana.
Wil ze me even een hebbeding op internet laten zien...
Is de accu leeg.....;-/
Maar ze zit niet voor één gat gevangen hoor.
Uit het nieuws:
File A50 door omgevallen hijskraan
File A50 Apeldoorn - Den Bosch. File door omgevallen hijskraan bij Ewijk. Volgens de ANWB gaat het nog uren duren voordat de A50 weer vrij is.
Bij de in aanbouw zijnde Tweede Waalbrug is eerder vandaag een hijskraan omgevallen. De kraan knakte en raakte een vrachtwagen. De cabine is total loss maar er raakte niemand gewond.
Het gaat nog uren duren voordat de hijskraan op de A50 bij Ewijk opgeruimd is en het verkeer weer verder kan rijden.
Nou laat ik je vertellen dat er niet alleen file op de A 50 was vanavond, maar ook op de A 325 en ook op de binnendoor wegen stond alles vast. Minder als stapvoets was m'n snelheid tussen Arnhem de Laar en Lent NS. Daar kon ik pas de busbaan op. Uiteindelijk liep de vertraging op tot 50 minuten!
25-1

Connexxion heeft zich ook weer eens het commentaar van de chauffeurs op de nek gehaald. Als ik je nou bv. vertel dat wij in Arnhem en Ressen geen radio in de bus krijgen (Nijmegen wel ja, zelfde vervoerder.. volg je het nog??) omdat ons dat teveel zou afleiden. We zouden door die radio minder op de weg letten etc. Maar als dit dus Connexxionbreed doorgevoerd gaat worden mogen we wel continue in onze spiegel kijken of de passagiers wel keurig hun papierwikkels in de prullenbak gooien, of het wel 'ons' snoep is (zie je het al voor, iemand zit wat te happen, ik zie niet goed wat het is want hij/zij zit achterin, ik stop ff om te gaan kijken etc) en zullen er mensen zijn die geld willen wisselen voor die snacks en dat natuurlijk allemaal tijdens het rijden. Doet die automaat het natuurlijk weleens niet, krijgen we weer agressie om 50 cent, etc. Mogen wij zeker ook onze eigen boterham niet meer opeten. Wat een stupide actie weer!! Als ze die flauwekul bij ons ook gaan invoeren nodig ik Beltman uit maar mee te gaan met mij en zelf op te gaan zitten letten als een politie-agentje. Misschien moeten ze LARIEKOEK, NEGERZOENEN, ARNHEMSE MEISJES en JODEKOEKEN in die automaat doen. Dan is dat ding zo gesloopt.
Overigens gebeuren er ook nuttige dingen vandaag: Mathieu heeft die Experia Box aangesloten! Wat een briljante zoon heb ik toch ;-)
28-1

Een paar weken geleden zijn Agnes en ik naar een voorlichtingsavond geweest over vrijwilligerswerk. Van de week hebben we officieel bericht gekregen dat we mogen gaan. Tegen het eind van het jaar gaat het gebeuren... Uganda, we komen eraan!! We gaan 4 weken en daarvoor moet ik alle dagen bij elkaar schrapen (want ja ik heb nog meer in de planning dit jaar) en ook nog her en der schuiven met ingeroosterde atv dagen en wellicht zelfs een voorschotje nemen op de dagen van 2013. We kunnen nu met alle voorbereidingen beginnen: Tickets bestellen, inentingen halen, met de chef en de dienstindeler om de tafel etc. We hebben er zin in!! Wordt vervolgd!
Meer informatie over het project waar we naar toe gaan
Filmpje Uganda is beautyful