Week 39-2010

27-9

Morgen komt Mathieu eten, dus ik maak alvast appelmoes en stoofpeertjes. Daar komt morgen nog verse rode kool / aardappelen en vlees bij en een toetje natuurlijk. Ik denk niet dat hij dat ooit zelf maakt... ;-)
Eigenlijk moet ik dat keukenklusje toch ook wel (gedeeltelijk) zelf kunnen. Ik begin er maar eens aan en dan zie ik wel hoe ver ik kom.
Ik leer boren... fluitje van een cent, in hout en gips tenminste.
Het voorlopige eindresultaat. Nog een keer een paar schapjes en dan is het helemaal klaar.
28-9

Tandarts geweest, huis gepoetst, gegeten met Mathieu, gestruind langs de Waal met Agnes èn 34 km gefietst. Dagje weer vol.
29-9

Vandaag ook weer een dag bijscholing. Ditmaal krijgen mijn collega Eric en ik instructie over "het nieuwe rijden". We gaan eerst 's-morgens een stukje rijden op onze eigen manier. Dan krijgen we een stukje theorie/filmpje/presentatie en dergelijke en gaan we hetzelfde stuk nog een keer rijden op de nieuwe manier.
Het resultaat mag er zijn: harder gereden in minder tijd en met minder brandstofverbruik.
Na het eten pas ik het ook maar eens toe op het fietsrondje wat ik doe. Zo snel mogelijk op snelheid zien te komen en dan lekker doorfietsen op een fijn tempo. Maar ik stop wel even bij de Linge voor de zonsondergang. Daarvan zakt de gemiddelde snelheid per uur natuurlijk wel fiks....... ;-/ Niettemin heb ik een ronde van 31 km gedaan in één uur en 25 minuten.
1-10
2-10

Soep gemaakt.