Hoera !! 6 jaar roodbootje !!
12-9

Vandaag neem ik een enorm risico... We gaan samen een Ikea-kastje in elkaar te zetten. We spreken af dat we eerst gaan eten en dat hij zijn auto zodanig parkeert dat ie gelijk weg kan rijden en ik zal bij calamiteiten op mijn fiets er van door gaan. Eigenlijk ben ik anti-Ikea maar dit kastje had èn de goede kleur èn de goede breedte. Het begint al dat ik nog onder de douche sta en ik Cees de boel hoor uitpakken... Snel onder die douche uit! Ik ben net op tijd want ik wil eerst checken of alles wel in de doos zit. Dat is gelukkig het geval. Hij heeft nog nooit iets van Ikea in elkaar gezet en weet dus ook niet dat er bijna altijd iets mis mee is en je eerst alles moet bekijken en tellen. We kunnen beginnen.
Plaatje 5 is klaar.... ! Nog maar 12 plaatjes te gaan...;-/
Geen merkbare spanningen maar het haar gaat een beetje wild uit elkaar staan en de trui en het vest zijn inmiddels uitgetrokken...
YEP !! Het is gelukt! En de auto en de fiets staan nog waar ze staan. Geen hersenpannen ingeslagen, alles onder controle... Poeh hé!
Nou moet ik nog een werkblad halen en misschien wat schapjes en ik heb nog een keukenkastje. Maar dat komt een ander mannetje doen. Je moet de dingen natuurlijk niet teveel op de spits drijven... ;-)
18-9

Echt een lekker vrij zaterdag-dagje vandaag. Huis gepoetst, was en strijk gedaan, voor- en achtertuin gedaan, boodschappen gedaan, bruine bonensoep gemaakt, met het werkblad even terug naar de winkel. Omdat het tussenmuurtje een beetje scheef gebouwd is pastte hij net niet en hebben ze er wat afgezaagd met zo'n zaagmachine, nog een keer geschuurd en gelakt èn een lekker rondje gefietst! Er staat nu zo'n 120 km op het tellertje. De gemiddelde rondjes waren zo'n 20 km deze week. Volgende week de rondjes wat langer maken, zitvlees creëren ;-)
Prima fietsweer!
Het stapelbed van Ikea van Youp van het Hek