Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 35-2021

30-8

Begin gemaakt met de hobbykamer opruimen, het wordt een beetje te vol en onoverzichtelijk. Zo kan ik gelijk weer eens zien wat ik allemaal op voorraad heb. Voorlopig niks nodig dus. Die twee ezels op het bureau kreeg ik van Henriette vorige week. Zij zijn een heel eind klaar met de bouw van hun nieuwe huis en hadden huisraad uit de opslag opgehaald. En wederom dingen opgeruimd/afgegeven en naar de stort gebracht. Maar deze twee kreeg ik. Leuk!!

Paar opbergbakken erbij gekocht en alles een beetje gesorteerd.

1-9

Fietstochtje over de hei gedaan vandaag.

2-9

Ik had nog een andere maat opbergbakken gekocht maar die passen niet. En eigenlijk wilde ik een soort van ladenkastjes/opbergbakken maar die hadden ze niet. En een bezoek aan Ikea dat zie ik echt niet zitten. Je moet de hele winkel door in al die drukte om er vervolgens thuis achter te komen dat het weer niet compleet is. Je komt altijd schreufjes te kort bij die Ikea zooi en dan moet je weer terug en wéér die hele winkel door en dan krijg je dat mee in zo'n zakje waar al op voorgedrukt is: "Sorry dat we er niet bij zaten". Grrrr..... ze lokken je gewoon weer die hele winkel door. En toen kwam ik vandaag van het werk fietsen en in de straat hierachter stond dit op de stoep met een briefje erop: Alles heel en compleet en gratis meenemen. Kijk daar hou ik van, kringloop! Morgen even wat lekkers naar die mensen brengen.

2-9

Hobbykamer weer keurig. En de mensen bedankt voor de bakken... Word ik daar binnen gevraagd beland ik in een creatief atelier. Hoe toevallig is dat?

Check: tol-creations.nl

Voorlopig niets nodig.

4-9

Ik ga een mixed media mandala maken met een keltische knoop. Maar eerst probeer ik bladafsrukken te maken met de gel-plate. dat lukt niet goed. misschien te weinig verf gebruikt, later nog eens proberen. Dan gebruik ik maar een sjabloon. Daarna plak ik er gefrommelde theezakjes op om structuur te krijgen.

Torentje getekent bij Doornenburg tijdens een fietsrondje.