Week 35-2008

24-8

Alle vier de paarden gaan mee deze ochtend.
En 's middags stuk lopen in de buurt van Austerlitz.
25-8

Eindelijk... na drie- en half jaar (!!) kan mijn kast normaal dicht. Ik heb eindelijk magneetjes op de deuren gezet. 10 minuutjes werk maar eerst jaren tegen een halfopen kast aan kijken en talloze malen tegen de deuren aangelopen ;-/
28-8

Het hoeft niet altijd scherp om te kunnen zien wat het is... Raad je plaatje!
29-8

M'n 2 euro-potje leeggemaakt aan een klein cameraatje voor in de binnenzak als  "haar grote broer" niet mee kan ;-) Zit een mooie macrostand op en je kunt er een filmpje mee maken. Mooie groothoek en lichtsterk lensje, water- en zandproof. Je vraagt je af hoe ze het er allemaal ingepropt krijgen. Een tweetal opnamen, moet eerst de accu goed opladen.
Daar haal ik toch maar even de grote camera bij... (controle over de sluitertijd).
30-8

Een "beetje man" stookt op zijn vrije zaterdagmorgen een fikkie, rommelt wat met een oude trekker en een hogedrukspuit en heeft het liefst ook nog met een bladblazer. Die laatste twee (on)dingen daar heeft een "beetje vrouw" weer niks mee. Je spuit/blaast de troep van de ene naar de andere plaats maar ruimt er uiteindelijk niks mee op. Nee dan kan je beter een veegwagentje hebben. (Zou veel handiger zijn met zoveel stoep).
Je rolt jezelf ook eens goed door alle nattigheid...
Heb ik niks beters te doen? Stoep vegen of zo??
Waarom ruim je dat ding op? Moet ik je niet even schoonspuiten?
's-Middags gaan we even op de fiets naar Achterberg. Daar is rommelmarkt en wederom oude trekkers en zo.
De grote buit van de rommelmarkt: 26 boeken over fotografie voor 5 euro ;-) En dat, plus nog 5 andere boeken moet allemaal op de fiets mee... (En dat is gelukt!)
Moeder en dochters van der Meyden.
Brilletje.
Grazende koe.
Nog meer koe.
Paard.
Rozenbottels.
Bloeiend gras.
Buurmeisje Sanne op haar trampoline.