Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 34-2022

21-8

Rondje fietsen en eindelijk het graf van Cees bezocht. Dwz zijn urn is bijgezet in het graf van zijn ouders. Hiermee sluit ik het definitief af. Het boek kan dicht. Uiteindelijk heeft hij me ook niet zo netjes behandeld. Ook al is dat de schuld van de hersenbeschadiging die hij op liep bij het herseninfarct. Het leven gaat door en is nog altijd meer dan de moeite waard en ik vergeef hem. Tenslotte ben ik beter af dan hij.

Er bloeit een paardenbloem, dat vind ik een mooi symbool.

25-8

Over twee dagen is de tweeling alweer drie maanden. Ze slapen al lekker door 's nachts en drinken goed de flesjes leeg en groeien als kool. Vandaag ben ik er een paar uurtjes zodat Maud voor haar tentamen kan leren. Rosanna en Revi hebben een uitje van het kindervakantie dorp. Nadat ze beiden hun flesje hebben gehad slaapt Lauren boven in haar bedje (zij was voor het flesje al een poosje wakker maar niet goed genoeg in haar hummetje voor een foto-sessie) en Julia is nog een poosje wakker en onderwerpt zich wel aan mijn foto-sessie.

Precies Revi hier...

En hier weer precies Rosanna... Het zijn natuurlijk kinderen van dezelfde ouders. Leuk om die trekjes te zien en te ontdekken.