Week 33-2010

15-8

Kastelentocht in Doorn. Dit jaar rijden we eens niet mee en kunnen we dus zelf eens kijken ipv bekeken te worden. Nou heb ik de meeste koetsen al wel een keer gezien dus ik ga vandaag meer voor de mensen/dieren erop/eromheen.
In de hoedenkraam.
De prijsuitreiking.
17-8

Met Elisa en haar vriendinnetje Elise (heel lastig aanspreken voor mij...) naar de speeltuin in Hulhuizen. Helaas is het weer erg donker waardoor ik een hogere iso moet inzetten dan me lief is en zo nu en dan moet zelfs de flitser er ook nog aan te pas komen. Een sprankje zon was leuker geweest. Maar ach, de meisjes hebben lekker gespeeld dat is belangrijker.
Elise. (Ik hoop dat ik het zo goed schrijf).
Elisa.
19-8

Mathieu belde gisteren dat hij toe was aan een vitaminebom... En we doen het lichtstreepexperimentje.
20-8

Coen en Elisa komen samen naar "studio roodbootje". Coen heeft een moestuin en ik kreeg van de week al een heerlijk potje aardbeienjam van hem en vandaag krijg ik een potje augurken. Hij heeft het allemaal zelf gedaan: Zaaien, verzorgen, onkruid wieden, oogsten (!) en op internet opgezocht hoe je het allemaal moet inmaken. Knap hoor!! Ik mag het potje pas over twee weken openmaken, het één en ander moet nog een beetje intrekken.
21-8

Arnhem - Rio aan de Rijn - Bonte parade.