Week 33-2009

9-8

Een meisje uit het dorp gaat proberen Falco zadelmak te maken. We hopen dat het gaat lukken. Veel succes Ankie!
Het gaat al best goed na drie dagen !
14-8

Bij Ira en Vincent op de koffie, ze hebben een mooie veranda aan huis gebouwd waar je heerlijk onder kunt zitten. Met grote eer aan Niek, de jongste zoon die timmerman is en zijn vader heeft geholpen. Zonder hem was het niets geworden... ;-)

Daarna samen met Ira bij Maud op visite. Ze heeft boontjes uit eigen moestuin voor me en Ira had nog nooit haar huis gezien.
Maud probeert m'n camera.
Uiterste concentratie bij het doorsnijden van een aardappel (ook uit eigen tuin!) Ik weet niet of de aardappel nu zo hard is of het mes zo bot is...?
Tadadada..... en wat eet ik vandaag? Superverse boontjes uit Maud d'r tuin. Heerlijk zijn ze!
Vanavond mag ik met Ira en Vincent mee jagen. Nou ja dwz dat Vincent gaat jagen en hij ons een paar kilometer verderop bij een hoogzit afzet. Volgens hem moeten we daar een paar uur doodstil op gaan zitten en wachten op reeën en dassen. Als we teveel bewegen of praten dan zullen ze niet komen. Nou wij een paar uur lang stilzitten en niet praten, dat gaat niet lukken...;-/ We zien dan wel geen reeën maar wel dassen! Foto's zijn waardeloos, ik heb ook geen echt geschikte lens voor dit soort fotografie, het is al schemerig en ze zijn tamelijk ver weg. Het was erg leuk om deze dieren toch eens te zien al was het maar kort en de wachttijd lang. En we zijn weer helemaal bijgepraat... (denk ik) En ter info, hij heeft helemaal geen dassen of reeën gezien... Maar dit onder ons ;-)
Zie je al wat???
Nog niks te zien....
Maar dan ineens komen ze tevoorschijn! Het is een groep van ongeveer 5 stuks. Ze spelen wat en zijn eigelijk ook vrij snel weer weg.
Hij/zij heeft ons in de smiezen. We zitten ook niet stil natuurlijk want we moeten omdraaien omdat ze achter ons zitten en ze horen natuurlijk m'n camera.
15-8

Riddertournooi bij Kasteel Doornenburg.
www.kasteeldoornenburg.nl
Naar het vervolg van week 33-2009