Week 31-2010

1-8

Verboden toegang. (En toch doen..)
3-8

Vandaag een flitsdagje met Agnes en Greet. We zijn bij Greet en zoeken het ook wat hogerop in het donkere strijkkamertje, want in de woonkamer met allemaal lichte muren en genoeg daglicht is veel gemakkelijker. Ik moet het ze ook een beetje lastig maken natuurlijk... ;-)
's-Avonds ga ik nog even naar de polder, naar "het verboden gebied". Ik wil eigenlijk de Lumix eens een keer rustig uitproberen en de vogels proberen daarmee te fotograferen. Dus het statief ook mee. Uitgebreid installeer ik de boel.... ;-)............ Ik ga d'r zelf ook eens lekker rustig bij zitten. Alles perfect: mooi licht, mooie lucht, lekkere temperatuur, niemand in de buurt die in mijn beeld zou kunnen lopen, wat zou je je nog meer kunnen wensen? Heb ik geen accu in die Lumix zitten!! Hoe dom kun je zijn? Dan amuseer ik me nog maar even met al die roestige troep die daar nog steeds aanwezig is. Maar het was goed BALEN hoor.
7-8

De Bruuk - Groesbeek.
Maximaal 1-2 mm groot dit kleine blauwachtige beestje. Ik zag hem eigenlijk niet en was met een ander beestje bezig die misschien wel op deze zat te loeren. Deze had ik nog niet in mijn "beestjesverzameling".